Kim Feenstra: ‘Minder vuurwerk in relatie sinds we ouders zijn’

'Je moet wel tijd maken, anders raak je in een sleur.'

Onze covergirl Kim Feenstra deelt in gesprek met Beau Monde openhartig hoe zij het moederschap van zoontje Brooklyn ervaart, maar ook hoe loodzwaar het is om opnieuw in een IVF-traject te zitten. Gelukkig is haar grote liefde Stanley één en al positiviteit. En met die relatie zit het nog altijd helemaal goed.

Burgerlijk

Ze is haar wilde haren misschien een beetje kwijt, maar: “Ik ben ervan overtuigd dat ze over een tijdje wel weer aangroeien”, lacht Kim. Met de komst van zoontje Brooklyn is er natuurlijk een hoop veranderd voor de Groningse schone.

Zo verklapt ze: “Laatst gingen we samen een paastak optuigen en dan zie ik hoe gelukkig hij daar van wordt. Het zijn die kleine burgerlijke dingetjes waar ik tegenwoordig heel goed op ga. Wie had gedacht dat ik me zou vermaken met een paastak? Ik niet.”

Vurige relatie

De komst van Brooklyn heeft er ook voor gezorgd dat de relatie tussen Kim en haar vriend een stukje minder vurig is geworden, legt ze uit. “Als we een discussie dreigen te krijgen waar Brooklyn bij is, dan gaan we daar nooit op in.”

“Als ik me erger aan Stanley dan vind ik hem soms zeker stom, maar krijg ik het ondanks mijn pittige karakter toch voor elkaar om nog een kopje koffie voor hem te zetten”, deelt Kim.

Tijd voor elkaar

Maar ook op andere vlakken is dat stukje vuurwerk wel een béétje minder. “Daar kunnen alle ouders van jonge kinderen over meepraten denk ik”, aldus Kim. “We moeten ons best doen om elkaar gedurende de dag even op te zoeken om een kop koffie te drinken of elkaar een kus te geven. Daar moet je wel tijd voor maken, want anders raak je in een sleur en draait het alleen nog maar om de kinderen en is de passie ver te zoeken.” Gelukkig zit het duidelijk helemaal goed tussen de twee, en spat de liefde er vanaf tussen Kim en haar Stanley.

Dit artikel is afkomstig uit de allernieuwste Beau Monde, die vanaf vandaag in de winkels ligt. Hierin vind je onder andere een uitgebreid interview met Kim Feenstra, waarin zij ook vertelt over haar jeugdtrauma’s en haar loodzware IVF-traject. Verder mogen we in deze Beau Monde binnenspieken bij Bianca Frölich, voelen we Soy Kroon aan de tand over zijn jongensdromen en grootste liefde, en laat Yolanthe weten wat zij denkt van de zogenaamde ‘moedermaffia’.

Interview: Anne Tonen | Foto’s: Jasper Suyk | Visagie: Xelly Cabau van Kasbergen | Styling: Jihane El Haddar

Laatste nieuws