Deze acteurs uit Queen Charlotte zijn gaan samenwonen

Hun acteerwerk in de serie heeft de acteurs een fijne vriendschap opgeleverd.

De serie Queen Charlotte: A Bridgerton Story is een regelrechte hit op Netflix. Maar niet alleen voor kijkers thuis is het een succes – ook de acteurs onderling blijken het goed met elkaar te kunnen vinden. Zo goed zelfs, dat twee van hen besloten samen een huis te delen.

Samenwonen

Dat de acteurs van Queen Charlotte goed met elkaar overweg kunnen, blijkt wel nu twee van hen sinds kort samenwonen. Niemand minder dan hoofdrolspeler Corey Mylchreest (King George) en Freddie Dennis (butler Reynolds) zijn namelijk huisgenoten geworden in het echte leven, zo vertelt Corey aan PopBuzz.

Koninklijk adviseur

Tijdens het interview met PopBuzz wordt aan Corey gevraagd wie van de Queen Charlotte-cast hij zou kiezen als koninklijk adviseur. “Misschien mijn adviseur in de show, Freddie Dennis, met wie ik nu samenwoon”, antwoordde hij daarop. De acteurs hebben elkaar ook echt bij de opnames leren kennen. “Ik kende hem niet voor de opnames”, aldus Corey.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Corey Mylchreest (@coreymylchreest)

Op bovenstaande foto zie je Corey en Freddie (links en midden) op de set van Queen Charlotte.  

Geen relatie

Hoewel Corey en Freddie het kennelijk dus goed met elkaar kunnen vinden, lijkt er niet meer dan een vriendschap in te zitten. In eerdere interviews heeft Corey namelijk weleens aangegeven dat hij al een vriendin heeft. Afijn, samenwonen met een goede vriend is natuurlijk ook heerlijk.

Bron: RTL Boulevard, Grazia | Beeld: Queen Charlotte: A Bridgerton Story (Netflix, Liam Daniel), Instagram @coreymylchreest

Laatste nieuws