Groot fan van Queen Charlotte? Dan zijn deze series ook wat voor jou

Dat wordt bingen!

Heb jij – net al de hele redactie van Beau Monde – Queen Charlotte: A Bridgerton Story in één keer gebinged? Dan zul je vast en zeker een grote leegte voelen nu je weer moet wachten op iets nieuws. Maar niet getreurd! Er zijn namelijk nog veel meer royal series die jij kunt bingen!

Downtown Abbey

Een golden oldie, maar zeker niet de minste: Downtown Abbey. Deze ouderwetse, maar geweldige serie gaat over de adellijke Crawley-familie en hun bediende. Door beide kanten uit te lichten, krijgt de kijker een goed beeld van hoe het klassensysteem in de tijd na de Eerste Wereldoorlog in elkaar zat. Enne, hoewel je bij veel series telkens geduld moet hebben met een nieuw seizoen, ben je bij Downtown Abbey wél aan het juiste adres: de serie heeft maar liefst zes seizoenen.

Anne With An E

Ben je toch wat meer fan van een dramatische verhaallijn en niet zozeer van royalty? Dan is Anne With An E zeker een aanrader. In de serie wordt het weesmeisje Anne gevolgd die door een traumatische periode in haar leven weer haar plek probeert te vinden in de wereld van het jaar 1980. Net zoveel drama als Queen Charlotte, maar dan toch nét wat anders.

The Crown

Natuurlijk kan The Crown niet missen in dit rijtje. Enne, we weten niet of je het al wist, maar The Crown heeft maar liefst 21 Emmy’s binnen weten te slepen. Een echte hit bij zowel critici als kijkers dus! In de serie volgen we het Britse koningshuis, beginnend bij de troonsbestijging van koningin Elizabeth II. Was jij nou al een trouwe kijker van de serie? Goed nieuws! Seizoen 6 komt namelijk heel snel naar Netflix.

Bridgerton

Last but not least: Bridgerton. Ben je fan van Queen Charlotte, dan ben je fan van Bridgerton. De serie is namelijk het chronologische vervolg op Queen Charlotte én de originele serie waar de spin-off op is gebaseerd. Heb je deze serie dus nog niet gezien, dan raden we je écht aan om te beginnen met bingen!

Bron: Fem Fem | Beeld: Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Laatste nieuws