Mike Tindall goes Barbie in hilarisch bewerkt kiekje met Zara

Ook de Tindalls zijn fan van Barbie!

Afgelopen weekend was het exact twaalf jaar geleden dat Mike Tindall en zijn Zara, de dochter van prinses Anne, in het huwelijksbootje stapten. Via zijn Instagram bedankt Mike z’n volgers voor alle hartelijke gelukswensen die hij heeft ontvangen bij het jubileum. En zoals we Mike kennen, ging dat met een flinke dosis humor!

Jubileum

Op 30 juli 2011 was het zover: slechts enkele maanden na die éérste grote royal wedding dat jaar, stapten rugbyspeler Mike Tindall en Zara Phillips, kleindochter van Queen Elizabeth, in het huwelijksbootje.

Afgelopen weekend hebben de twee deze mijlpaal ongetwijfeld gezellig saampjes gevierd – maar zij waren niet de enigen die stil hebben gestaan bij de bijzondere dag. Zo hebben royaltyfans, rugbyliefhebbers, en bewonderaars van het paar de twee massaal gefeliciteerd met hun jubileum. En goed, Mike is dan ook niet te beroerd om hen daar voor te bedanken – geheel in #Barbiecore-stijl.

‘Zarbie and Ten’

Zo deelde hij het onderstaande kiekje, waarin hij een set Barbie- en Ken-poppen wonderlijk heeft bewerkt met z’n eigen gezicht en dat van Zara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mike Tindall (@mike_tindall12)

Bij de hilarische bewerkte foto schrijft Mike: “Bedankt voor de berichten, we hebben 12 geweldige jaren achter de rug. Het voelt alsof we steeds jonger worden!” Ook voegt hij nog de hashtag ‘Zarbie and Ten’ toe, mocht je er nog aan twijfelen waar hij z’n inspiratie voor dit kunstwerkje vandaan had gehaald. Who knows: zijn de twee misschien om hun jubileum te vieren op een romantische date naar de bios geweest?

Eind goed, al goed

Hoewel twaalf jaar geluk en drie kleine spruiten genoeg bewijs zijn dat het goed zit tussen de twee, was niet iedereen even blij met het aanstaande huwelijk van het stel.

In gesprek met de Sunday Times vertelde Mikes vader enkele jaren geleden: “Linda’s moeder, Mikes grootmoeder, was er fel op tegen. In haar tijd trouwde royalty met royalty, en ze dacht dat er op het huwelijk neergekeken zou worden.” Ach – eind goed, al goed!

Bron: Instagram @Mike_Tindall12 | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws