De hechte band tussen Kate en Charles

La Middleton heeft haar eigen bijnaam voor de koning!

De wederzijdse liefde tussen koning Charles en Kate Middleton is overduidelijk. Tijdens een première werden de twee gefotografeerd toen ze elkaar liefdevol groetten. Dat de twee een hechte band hebben is dan ook duidelijk te zien. Kate heeft zelfs haar eigen bijnaam voor de koning!

Kus op de wang

Het gebeurt niet vaak dat Kate in het openbaar spreekt over de band met haar schoonvader, koning Charles. Maar als ze dat wel doet, kunnen we meteen zien dat ze een sterke band met elkaar hebben. Dit werd bewezen toen Kate en Charles aanwezig waren bij de première van de nieuwe James Bond-film. Samen met prins William en Camilla schitterden ze op de rode loper. Op foto’s is te zien dat de twee elkaar liefdevol groetten middels een kus op de wang.

Beeld: NL Beeld

Prachtige toespraak tijdens huwelijk

Toen Kate en William aan de St. Andrews University in Schotland studeerden, begonnen ze met daten. Nog voor de aankondiging van hun verloving in 2010, heette Charles zijn toekomstige schoondochter al van harte welkom in de familie en ontving hij haar met open armen. In een interview over hun verloving vertelde Kate dat Charles ‘heel vriendelijk’ en ‘ontzettend gastvrij’ was geweest. Om haar aanstaande schoonvader te ontmoeten was ze best zenuwachtig gaf ze toe, maar voor Kate kon het niet makkelijker gaan.

Een paar maanden na de verloving trouwden Kate en William in april 2011. Tijdens de receptie hield Charles naar verluidt een prachtige toespraak over het getrouwde stel, waarbij de tranen rijkelijk vloeiden. Zo was vader Charles trots om te zien dat zijn oudste zoon in het huwelijksbootje was gestapt met de vrouw van zijn dromen. Hij beschreef Kate als de dochter die hij nooit heeft gehad. “We hebben geluk dat we haar hebben”, zei hij volgens Hello Magazine. Hij wenste de twee vervolgens veel geluk. Awww!

Lieve bijnaam

Voor bijna iedereen is Charles Zijne Majesteit de Koning of Koning Charles, maar voor Kate ligt dit net iets anders. Ze lijkt zelfs een bijnaam te hebben voor haar schoonvader. Tijdens een receptie van de G7-top in de Britse plaats Cornwall leek het alsof Kate Charles ‘opa’ noemde. De wederzijdse liefde tussen de twee is dus duidelijk te zien!

Bron: Mirror | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws