Prins George neemt een verrassende taak op zich tijdens de zomervakantie

Schattig!

De prins en prinses van Wales genieten met hun kroost van een welverdiende zomervakantie. Ze nemen pauze van alle koninklijke taken en brengen tijd door buiten de deur.

Vakantie

De kleine royals, prins George, prinses Charlotte en prins Louis hebben vakantie van de Lambrook School in Berkshire. De vraag blijft natuurlijk: waar spenderen prins William en prinses Kate eigenlijk hun zomervakantie? De royal family brengt graag tijd door in Anmer Hall, het huis dat de prins en prinses kregen als huwelijkscadeau van koningin Elizabeth. Ze zijn er dan ook vaak te vinden, want veel vrienden van Wills en Kate wonen dicht in de buurt – én volgens Wills is het een fijne plek.

Prins George

Tijdens de vakantie in Anmer Hall neemt prins George een verrassende klus op zich. Kate maakte vorig jaar tijdens een bezoekje aan de lokale geitenboerderij in Wales bekend dat prins George zijn handen uit de mouwen stak voor klusjes op het landgoed. Schattig!

Beeld: NL Beeld

Het boerenleven van de royal family

Prins William betrekt de kinderen dan ook graag bij de landbouw rondom het landhuis. Wills vertelde zelfs tijdens een gesprek met basisschoolleraar Rhian Roberts – wiens familie een bedrijf in de melkvee runt – dat de koninklijke kroost hielp met klusjes tijdens de vakantie. “We hebben deze week met de kinderen bij de lammetjes geholpen. Prinses Charlotte wist het eerst niet zeker, maar prins George was er meteen bij! De kleine prins Louis houdt van tractoren”, vertelde de prins.

Dat de kroost de liefde voor het platteland en dieren delen met hun ouders is overduidelijk. De royals meldde zich zelfs vrijwillig aan bij een lokale scoutinggroep bij de Big Help Out in Slough tijdens het kroningsweekend in mei. Wat zijn ze lekker gewoon gebleven!

Bron: Hello Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws