Royaal randje aan je outfit? Máxima, Kate, en meer zijn fan van dit accessoire

Als het werkt voor Máxima en Kate...

Je kleden als een royal als je niet beschikt over een weelderige juwelenkluis of een eindeloze collectie Gianvito Rossi’s…het klinkt misschien onwaarschijnlijk, maar toch is het mogelijk. Er is namelijk één simpel accessoire waar verschillende royal ladies zich keer op keer fan van tonen.

Accessorize!

Een accessoire is in het leven geroepen om je outfit af te maken, net dat beetje extra te geven of een statement item toe te voegen aan een tamelijk simpele outfit. Denk aan: grote oorbellen, een grote riem in de taille, een sjaaltje á la Jacky (of tegenwoordig hip: in je haar) en armcandy (zoals als meerdere armbandjes of een een horloge om je pols). Maar er is tegenwoordig een ander hippe musthave, waarmee populaire royals ook mee weglopen. Namelijk: een haarband, en het liefst zo ‘bol’ mogelijk. Voor dat extra royal effect natuurlijk.

De trend schijnt er al een tijdje langer te zijn, maar werd tot nu veelal gedragen door de jeugd. Sinds de royal stijliconen zich aan de trend wagen, happen de niet-zo-jeugdigen toe. Leu-heuk! Bonus: de trend is door iedereen te dragen, ongeacht hoe dik je portemonnee is. Zo verkoopt bijna elk modehuis of label een schitterende haarband.

Beeld: Brunopress

 

Bekijk bovenstaande kiekjesreeks voor wat (royal) inspo van koningin Máxima tot Lady Louise Windsor. De dames bewijzen wel dat het klassieke accessoire bij elke gelegenheid kan. In luxe fluweel met een aantal fleurige details, of in een vrolijke kleur voor een zonnige uitstraling – stijlvol voor de dag komen is nog nooit zo simpel geweest!

Bron: Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld, Brunopress

Laatste nieuws