Olcay Gulsen en Ruud de Wild uit elkaar

'Besloten elkaar los te laten in de liefde.'

Olcay Gulsen (43) en Ruud de Wild (54) zijn uit elkaar. De presentatrice en radio-dj vormen helaas niet langer meer een liefdeskoppel. Dat nieuws delen de twee woensdagochtend zelf op Instagram.

Loslaten in de liefde

“De afgelopen maanden zijn wij niet meer een stel zoals je ons misschien kent”, beginnen Olcay en Ruud in een gezamenlijk bericht. “We hebben gemerkt dat we ieder voor zich dingen in het leven willen uitzoeken.” Olcay en Ruud laten weten dat ze nog steeds van elkaar houden, maar dat ze hebben besloten elkaar los te laten in de liefde. “Er is niet iemand anders, geen gedoe en geen ruzie. We hebben na een tijd van overprikkeling tijd nodig voor onszelf.”

Verliefd

Ruud viel als een blok voor Olcay. Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse werd hij smoorverliefd op haar, vertelde hij eerder in het programma van NH radio-dj Eddy Keur. Echter was hij toen nog samen met Ilse Knijn en vormde Olcay nog een setje met Frans Ghazi. Toch kwam het liefdessprookje uit en gingen de twee volledig voor elkaar. “Ik kwam haar tegen, ik zag haar en het was er.”

Grote steun

In 2019 werd de relatie tussen Olcay en Ruud official. Vier jaar lang waren de twee een setje, met een korte break tussendoor. Na het overlijden van Olcay’s ex James Harris had de presentatrice ’tijd nodig om dingen op een rijtje te zetten’. Enkele maanden later kwamen ze weer bij elkaar. De presentatrice en radio-dj hebben tijdens hun relatie veel meegemaakt. In 2021 maakte Ruud namelijk bekend dat er bij hem de diagnose darmkanker was vastgesteld. Een zware en impactvolle periode die ze moesten doormaken, maar Olcay was voor hem altijd een grote steun. Gelukkig was deze moeilijke tijd na een aantal maanden achter de rug en konden ze bouwen aan een levenslange toekomst samen. Maar helaas mocht dit niet zo zijn, en heeft het koppel hun relatie beëindigd.

Bron: Instagram @olcay, RTL Boulevard, AD | Beeld: NL Beeld, Instagram @olcay

Laatste nieuws