De Weekendtips van Beau Monde

Fijn weekend!

We genieten nog volop van de nazomer, maar zijn ondertussen ook weer hard aan de slag gegaan nu de vakantie voorbij is. Nog op zoek naar leuke tips om je weekend op te vullen met een beetje glamour? Dan ben je bij Beau Monde aan het juiste adres!

Royal fashion in Den Haag

Dit weekend opent de fan-tas-tische tentoonstelling Royals & Rebels – British Fashion in het Kunstmuseum Den Haag. De expositie haalt verschillende iconische creaties naar Den Haag die we onder meer gezien hebben bij prinses Diana en in Sex and the City.

Ook brengt de tentoonstelling een eerbetoon aan legendarische ontwerpers à la Vivienne Westwood, Alexander McQueen en Stella McCartney, maar ook aan jonge talenten zoals Bora Aksu, Robert Wun, en Charles Jeffrey Loverboy. De expositie loopt tot en met januari, en wij garanderen je: dit wil je niet missen! Tickets haal je hier.

Bezoek Store of Daydreams

Volgende week opent Store of Daydreams de allereerste winkel van het luxe kinderwarenhuis van Europa in Laren! Hier kun je kledingstukken van de nieuwste collectie van high-end kindermerken shoppen. Denk aan merken als Gray Label, Donsje Amsterdam, Mini Rodini, Tommy Hilfiger en Chloë. Kwaliteit voor je kids met een klein randje luxe: wat wil je nog meer?

store of daydreams

Ook biedt het warenhuis een uitgebreid assortiment op het gebied van interieur, spelen en beleven. Je vindt de bijzonder sfeervolle winkel op Zevenend 1 in Laren, waar deze komende week voor het eerst z’n deuren opent. Love it!

Limited edition Labo’s shoppen

Een beetje glamourpoes gaat de deur niet uit zonder een piekfijn verzorgde outfit, zorgvuldig uitgekozen juwelen én natuurlijk een goed geurtje. We zijn dan ook groot fan van de City Exclusives van Le Labo. Elk jaar kun je slechts één maand lang zo’n parfum uit deze luxe lijn bemachtigen, waarin verschillende wereldsteden hun eigen exclusieve parfums hebben gekregen.

le labo myrrhe 55

Zo kent New York de Tubereuse 40, vind je in Tokyo de Gaiac 10, en in ons eigen Amsterdam is exclusief de Mousse de Chene 30 te bemachtigen. Dit jaar heeft Le Labo z’n lijn steden bovendien uitgebreid: wereldstad Shanghai heeft met de Myrrhe 55 ook een eigen geur gekregen. Krachtige myrrhe, sensuele jasmijn en patchouli, en een vleug musk geven de Exclusive een eigenzinnige, elegante geur.

Herontdek de Chin Chin Club

Dit weekend heropent de vernieuwde Chin Chin Club in Amsterdam zijn deuren, nadat deze vijf weken lang de deuren gesloten hield. Traditionele cuisine en moderne gerechten komen samen op een eigenzinnige, must-taste menukaart, en de gloednieuwe cocktailbar vormt het hart van de locatie.

chin chin club
Artist’s Impression via Chin Chin Club

Van een luxe diner naar een smakelijk drankje en door naar de dansvloer: het kan allemaal in de Chin Chin Club. Klinkt goed, non? Meer informatie vind je hier.

Foodies opgelet!

Voor de grote liefhebbers van lekker eten, kan een foodfestival deze zomer natuurlijk niet ontbreken. Zo gaat Festival TREK door heel Nederland, waarbij stadsparken worden omgetoverd tot openluchtrestaurants, waar je kan genieten van entertainment van jonge theatermakers, kleinkunst- en muzikaal talent gecombineerd met een divers aanbod gerechtjes uit de mooiste mobiele keukens. Het grote voordeel: het festival is gratis!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Festival TREK (@festivaltrek)

Je hoeft dus alleen te betalen voor het eten en drinken. De laatste editie van dit jaar vindt plaats in Den Haag van 8 tot en met 10 september in het Westbroekpark. Een mooie accommodatie hierbij in de buurt is Limehome Den Haag Keizerstraat, waarbij je niet alleen in de buurt van het Westbroekpark zit, je bent ook nog eens enorm dicht bij het strand van Scheveningen!

Kijktips

Afijn, verkies je de luxe van een airco en een fijne divan boven de buitenlucht dit weekend? Dan zit je met alle leuke nieuwe aanwinsten op de streaming-platforms ook goed.

Zo kwam op Pathé Thuis deze week de komedie No Hard Feelings, met een hoofdrol voor Jennifer Lawrence uit. Wil je je (letterlijk) onderdompelen in fantasie en romantiek? Dan kun je nu terecht op Disney+, waar de gloednieuwe interpretatie van The Little Mermaid is uitgekomen. Op Netflix is het volledige vijfde seizoen van Virgin River nu te bingen, en mocht je trek hebben in een fijne portie reality-drama: het tweede seizoen van Selling the OC is nu ook te bekijken.

Bovendien is het vierde seizoen van The Real Housewives of Salt Lake City afgelopen week in première gegaan op Hayu. Dit seizoen keren Lisa Barlow, Heather Gay, Meredith Marks en Whitney Rose terug, samen met het bekende gezicht Angie Katsanevas. De nieuwe huisvrouw Monica Garcia voegt zich bij de dames en Mary Cosby keert terug als vriendin. Dit gloednieuwe seizoen bevat kille familiedynamiek, spannende internationale reizen en een schokkend verraad dat geen van de vrouwen zag aankomen.

Zet de popcorn en de rosé dus maar vast klaar!

Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws