Hebben: Meghan Markle zweert bij déze betaalbare huidbalsem

Dat wordt rennen naar de drogist!

Menig celeb ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Maar hoe kan het eigenlijk dat hun make-up zo flawless blijft zitten, en hoe blijft hun huid altijd zo egaal? Ook Meghan Markle lijkt die formule perfect onder de knie te hebben. En wat blijkt? Ze gebruikt slechts déze betaalbare huidbalsem.

Menig celeb zweert bij dit product

Dat klopt, er is een product waar niet alleen Meghan Markle bij zweert, maar ook celebrities als Beyoncé, Charlize Theron en Nicole Kidman zijn fan. Hoewel ze allemaal toegang hebben tot de meest luxe beauty producten en de beste huidexperts, grijpen ze allemaal naar de Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm. En hier hoef je niet diep voor in de buidel te tasten, want het product is maar 9 dollar (ongeveer 10 euro).

Stralende huid

De goedkope huidbalsem blijft een goed bewaard geheim, maar wij zijn natuurlijk de minste niet. Het product blijkt namelijk wonderen te verrichten door de huid een stralende uitstraling te geven. Daarnaast vormt het een beschermende barrière voor een droge, gebarsten huid en werkt het super hydraterend. Het resultaat: een glowy million dollar face!

En dat het product werkt, laten de celebs ook zien. Zo gaf Beyoncé in een interview met ELLE toe dat ze elke avond haar gezicht insmeert met Aquaphor. En deze huidbalsem zorgde ervoor dat Meghan Markle een prachtige glow had op haar trouwdag.

Daniel Martin, de visagist van Meghan, heeft daarbij ook nog een handige tip: “Voordat je highlighter op doet, kun je het beste eerst highlighten met Aquaphor. Dit geeft je dezelfde textuur, vooral in een foto op de hoge punten van het gezicht.” Wij hebben deze tip alvast genoteerd.

En nu snel naar de drogist, want het product is ook gewoon in Nederland te koop!

Bron: Who What Wear, Marie Claire | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws