Zien: Meghan Markle bij haar acteerdebuut

Kleine Meghan als actrice in haar jongere jaren.

Meghan Markle is nog te zien in de populaire serie Suits voordat het wereldwijd bekend werd dat de actrice een relatie kreeg met Harry, Hertog van Sussex. Maar dat is niet de enige rol die de Hertogin van Sussex heeft gespeeld. Meghan maakte haar acteerdebuut namelijk in de wereldberoemde sitcom Married with Children.

Acteerdebuut

Het acteerdebuut van Meghan in Married with Children is maar in één aflevering te zien en ze staat voornamelijk op de achtergrond in de spotlights. Maar in déze sitcom laat de kleine Meghan voor het eerst haar acteertalent zien. Schattig! Hoofdrolspeler Ed O’Neil sprak tijdens een interview met Ellen Degeneres in 2019 over Meghan en de show destijds. De connectie met het podium is voor Meghan niet vreemd, het talent voor de televisiewereld zit namelijk in de familie. “Trouwens, ze (Meghan red.) groeide op op de set van Married with Children. Wist je dat? Haar vader was cameraman.” De vader van Meghan werkte samen met het team van de Amerikaanse comedyserie in Hollywood als lichttechnicus. Daardoor bracht Meghan veel tijd door op de set van de serie.

Voor een interview in 2018 met Esquire Magazine vertelt Meghan zelf over de ervaring die ze op deed als actrice in de serie. “Elke dag na school, gedurende tien jaar, was ik op de set van Married with Children. Dat was een erg grappige en onconventionele plek voor een meisje in een katholiek schooluniform om op te groeien”, vertelde ze.

@cristinanainglaterra Images show Meghan Markle in her first ever uncredited acting role in the US sitcom Married with Children#princeharry #meghanmarkle #royalfamily #royalfans #harryandmeghannetflix #harryandmeghan #fyp ♬ Silly Laugh – Cute Music for Kids

In de negende aflevering van het negende seizoen krijgt Meghan voor het eerst een kleine rol als student in de comedyserie. De aflevering kreeg de titel The Undergraduate en werd uitgezonden in 1995.

Nieuw contract

De liefde voor acteren zal bij de Hertogin van Sussex niet verdwijnen. Meghan tekende namelijk enkele maanden geleden een contract bij Hollywood-agentschap WME. “Het agentschap zal zich richten op het uitbouwen van haar zakelijke ondernemingen in meerdere facetten van het agentschap en het bredere ecosysteem, waaronder film- & televisieproductie, merkpartnerschappen en meer.” Acteren zal geen focuspunt worden, liet WME weten. Maar wie weet schittert Meghan nog eens op het witte doek.

Bron: RTL Boulevard, Elle | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws