Oeh: Harry en Meghan gaan déze film produceren voor Netflix

Zouden de Sussexes zichzelf in het verhaal herkennen?

Groot nieuws voor de Sussexes! Afgelopen weekend verschenen verschillende berichten over een nieuw project voor Harry en Meghan, en nu is er eindelijk bevestiging.

Netflix

Na het razende succes van hun Netflix-documentaire, werd het weer behoorlijk stil rond de Sussexes. Hun deal met Spotify zagen ze in rook opgaan, en de twee stonden vooral in de schijnwerpers vanwege rechtszaken en al-dan-niet ‘levensgevaarlijke’ situaties met de paparazzi.

Maar dit weekend was er weer goed nieuws! Zo zouden de Sussexes met hun bedrijf Archewell de filmrechten van het boek Meet Me at the Lake gekocht hebben. Vandaag bevestigt niemand minder dan auteur Carley Fortune dat er inderdaad een Sussex-verfilming van haar verhaal komt.

Romantisch drama

Het boek draait om de dertigers Will en Fern en de stormachtige romance die hun beide levens flink op z’n kop zet. Een prima plot voor een avondje wegzwijmelen bij de tv natuurlijk, maar het is royalty watchers daarbij niet ontgaan dat het verhaal enkele opvallende paralellen kent met de Sussexes zélf.

Zo schrijft Deadline dat er onder andere thema’s aan bod komen als ‘jeugdtrauma’s als het verliezen van een ouder bij een auto-ongeluk, mental health challenges, en postnatale depressie’. Klinkt bekend, non? Daarbij speelt het verhaal zich af in de buurt van Toronto, waar Meg natuurlijk een poos gewoond heeft toen zij een rol speelde in Suits.

In gesprek met The Independent en via Instagram heeft Fortune nu bevestigd dat er inderdaad een samenwerking komt met de Sussexes. “Ik ben dolblij over de samenwerking met Netflix en Archewell om Meet Me at the Lake te verfilmen. Het liefdesverhaal van Will en Fern ligt me na aan het hart, en ik kan me geen betere samenwerking bedenken.” Duidelijk!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carley Fortune (@carleyfortune)

Eerst zien, dan geloven

Het nieuws over de samenwerking had overigens niet op een slechter tijdstip kunnen komen. Er wordt in Hollywood namelijk flink gestaakt au moment, en zowel acteurs als scriptschrijvers hebben hun werk neergelegd om op te komen voor betere werkomstandigheden.

Hierdoor is de productie van tientallen films en series tijdelijk op pauze gezet, of zelfs definitief van de baan. Het is dus nog maar de vraag of Archewell überhaupt op de korte termijn aan de slag kan met dit nieuwe project…We gaan het zien!

Bron: The Independent, Deadline | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws