Zien: Meghan Markle viert verjaardag in stijl

Hiep hoera voor de jarige Duchess of Sussex!

De een vindt haar verschrikkelijk en de ander ziet in Meghan Markle als een eigenzinnige powervrouw. Hoe het ook zij: de stijlvolle hertogin mag vandaag 42 kaarsjes uitblazen! Om de gelegenheid luister bij te zetten, ging Meghan gisteren gezellig uit eten samen met manlief, prins Harry.

Immer stijlvol

Het is de tweede keer in een week dat we Haz en Megs saampjes spotten, zo vlak na hun videoboodschap voor het Youth Power Fund. Opvallend, want het was wekenlang stil rond het meest koninklijke paar van Montecito – op eindeloze geruchten over de staat van hun relatie na.

Gisteravond gingen de twee gezellig uit eten bij het Italiaanse restaurant Tre Lune, waar Meghan haar opwachting maakte in een strapless bandeau-jurk van het label Posse, een Australisch merk dat naar eigen zeggen vintage invloeden verwerkt in kwaliteitsstukken voor de moderne vrouw, en zich hard wil maken voor duurzaamheid. He-le-maal in het straatje van Meghan, natuurlijk.

Wat vraagt Meghan voor haar verjaardag?

Wederom verwachten we dit jaar geen uitgebreide viering van Meghans verjaardag. De pomp and circumstance heeft het paar immers achtergelaten in Engeland, en dus zal er naast het diner waarschijnlijk gewoon een gezellige dag met familie en vrienden op de agenda staan voor de hertogin.

Met dank aan haar lifestyleblog, The Tig, die ze jarenlang bijhield voor haar huwelijk met Harry, weten we wat Meghan jaar na jaar op haar verlanglijstje heeft staan. Zo schreef ze in 2016: “Mijn moeder zegt altijd dat verjaardagen je eigen persoonlijke Nieuwjaar zijn. Je eigen kans om voornemens te bedenken speciaal voor jezelf, en wat je voorspelt voor je komende jaar.”

Met die wijze woorden van haar moeder, Doria Ragland, heeft Meghan dan ook elk jaar hetzelfde voornemen. “Meer verrassingen, meer avontuur, meer mogelijkheden om te groeien, meer dagen gevuld met giechels en cheeky grappen, meer heerlijke maaltijden, en meer inspiratie. Altijd meer inspiratie.” Duidelijk! Dat zijn echter alleen de wensen die Meg voor zichzelf heeft.

Wat ze van haar lezers vraagt? Ook daar geeft haar lifestyleblog antwoord op. Zo schreef ze in 2014: “Voor mijn verjaardag, is dit wat ik wil als cadeautje: ik wil dat je lief bent voor jezelf. Ik wil dat je jezelf uitdaagt. Ik wil dat je ophoudt met roddelen, dat je voedsel probeert dat je afschrikt, dat je koffie koopt voor iemand gewoon omdat het kan, dat je iemand vertelt dat je van ze houdt…en het daarna óók tegen jezelf zegt. Ik wil dat jij je blijdschap vindt.” Aww!

We wensen de hertogin hoe dan ook een bijzonder fijne verjaardag – Beau Monde vindt het in elk geval een prima excuus om te proosten!

Bron: The Mirror, The Daily Mail | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws