Harry en Meghan maken onverwachte verschijning na weken vol geruchten

Verrassing!

Als we de tabloids mogen geloven, dan zou het einde van het sprookje tussen prins Harry en Meghan Markle in zicht zijn. Afijn, de roddelpers schrijft wel meer, natuurlijk, en in een zeldzame verschijning gisteren leek er in elk geval geen vuiltje aan de lucht bij de Sussexes.

Anoniem in Montecito

Weg van de spotlights, weg van de Britse paparazzi, en weg van de rest van de Windsors, dat was het plan voor de Sussexes met hun vertrek naar Montecito. In het plaatsje in California leeft het paar met kids Archie en Lilibet nu in relatieve anonimiteit, en zien we ze slechts héél zelden in het openbaar.

Daarom was de verrassing gisteren ook des te groter, toen Harry en Meghan opeens samen te zien waren in een videoboodschap van het Responsible Technology Youth Power Fund.

Goed doel

Zoals we van Haz en Meg gewend zijn, doen ze dat natuurlijk niet zomaar. Het gaat om een video voor een organisatie die zich inzet om jonge ambitieuze mensen in de tech-wereld te ondersteunen met allerhande fondsen. In februari sloot Archewell zich al aan bij het fonds, en onlangs konden verschillende ambitieuze jongelui dus rekenen op een telefoontje van de Duke en Duchess.

In de beelden is te zien hoe de twee in matchende beige outfits gezellig tijd doorbrengen in de achtertuin van hun villa in Montecito, terwijl zij over de telefoon keuvelen en complimenten uitdelen aan de verschillende ondernemende jongeren die met het Youth Power Fund ondersteund worden.

De mode-experts achter de website UFO No More hebben al weten te ontdekken dat de outfit van Meghan afkomstig is van het merk Bleusalt – met een matchende mouwloze coltrui en midi-rok in camel-kleur. Harry heeft op zijn beurt z’n outfit goed afgestemd op z’n vrouw met een lichtbruine broek en een lichte blouse.

Roddels

Of de twee bewust een united front proberen te tonen na weken vol geruchten dat hun relatie vastgelopen zou zijn? Wie weet. Het lijkt in de video allemaal koek en ei tussen de twee.

Zo delen ze nog een zoet onderonsje wanneer het gaat over hun eigen kroost. “Onze kinderen zijn heel dankbaar voor wat jullie doen”, merkt Harry op tegen één van de jonge ondernemers, waarop Meghan hem onderbreekt en toevoegt: “Ze weten het nog niet….but they will.” Harry lacht, en herhaalt de woorden van z’n vrouw. Kortom: het zou allemaal hartstikke goed zitten daar in Montecito. Nu nog hopen dat de rest van de wereld dat ook gelooft.

Bron: UFO No More, The Mirror, Harper’s Bazaar | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws