Lief! De leukste familiekiekjes genomen door Kate

Hartverwarmende foto's van Kate en haar familie.

Met het bewerken van foto’s gaat het bij het Britse koningshuis weleens iets mis – zoals die beruchte Photoshop-saga – maar een mooie foto nemen gaat ze gelukkig een stuk beter af. Met name prinses Kate heeft een scherp oog voor het vastleggen van mooie momenten. Af en toe deelt de prinses de kiekjes die ze heeft vastgelegd van haar kroost. We nemen je graag mee terug in de tijd met de fraaiste momenten die ze met de wereld heeft gedeeld.

Prins George

We trappen af met een zonnige foto van oudste telg van prins William en Kate, prins George. Een prachtig kiekje, dit moment heeft Kate beeldig vastgelegd.

Gevolgd door een prachtige vrolijke foto van prins George, gemaakt bij Kensington Palace ter ere van zijn zesde verjaardag.

Prinses Charlotte

Een flinke sprong terug in de tijd, namelijk de eerste schooldag van prinses Charlotte aan de Willcocks Nursery School in Londen. En wat staat ze er schattig op met haar prachtige rode jasje en bijpassende schoentjes!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BBC News (@bbcnews)

Kate maakte deze foto van dochter prinses Charlotte bij Kensington Palace in Norfolk, ter ere van haar vierde verjaardag.

We maken nog een sprong van vier jaar vooruit, waar Kate ook de achtste verjaardag van prinses Charlotte vastlegde op een schattig kiekje.

Prins Louis

De ondeugende prins Louis heeft altijd al een zo’n vrolijke toet gehad, zien we als we terugkijken naar de schattige kiekjes die Kate maakte ter ere van de eerste verjaardag van de prins.

Eerder deze week maakte de prinses deze vrolijke foto van prins Louis, en deelde deze op Instagram ter ere van zijn zesde verjaardag.

Dat de lieftallige kinderen van de prins en prinses van Wales zo fotogeniek zijn, zal zeker helpen voor het maken van zulke beeldige kiekjes. Ze zien er zo zoet uit, en lijken ook alles behalve cameraschuw. We hopen in de toekomst nog veel te mogen genieten van de kostelijke plaatjes die Kate schiet van haar kinderen!

Bron: Town & Country | Beeld: Instagram @princeandprinsesofwales, @cnn, NL Beeld

Laatste nieuws