Letizia verschijnt in betaalbare Mango-blazer

En het goede nieuws: het item is nog te koop!

Afgelopen weekend streek Letizia nog in Zaragoza neer voor een kleine hereniging met prinses Leonor, maar dinsdag maakte de koningin haar opwachting alweer in Madrid. Daar reikte ze de Gran Angular Award en de El Barco de Vapor Award voor kinderliteratuur uit. Heel belangrijk allemaal natuurlijk, maar waar ons oog vooral op viel was haar betaalbare blazer van Mango.

Budget items

Eerlijk is eerlijk: het maakt vrij weinig uit wat je Letizia aantrekt. De vorstin zou er nog beeldig uitzien in een verknipte vuilniszak, en van dat gegeven maakt ze gretig gebruik. Van designer galajurken tot skinny jeans en bergen met sleehakken: je kan ’t zo gek niet bedenken of het is te vinden in Leti’s kast. Ook budget items komen met enige regelmaat voorbij. En in die categorie heeft de Spaanse koningin een nieuwe aanwinst: namelijk een prachtige blazer van Mango waar we instant hebberig van worden.

Recycle-trend

Steeds vaker spotten we royal ladies in een gerecyclede look. Onze eigen Máxima is groot voorstander van de trend, kroonprinses Victoria doet er graag aan mee en zélfs Hare Doorluchtige Hoogheid prinses Charlene laat zich zo nu en dan in een eerder gedragen item zien. En hoewel ook Letizia geregeld op de recycle-tour gaat, is een goede balans natuurlijk wel van belang. Je kunt als royal immers niet blíjven opdraven in dezelfde outfit. Dat moet ook Leti gedacht hebben, want de koningin verscheen dinsdag in een splinternieuwe blazer – maar wel zónder belachelijk duur prijskaartje.

Mango-blazer

Letizia maakte haar opwachting in een crèmekleurige outfit waarvan UFO No More ons weet te vertellen dat de blazer afkomstig is van de collectie die Mango heeft gemaakt in samenwerking met Victoria Beckham.

Beeld: NL Beeld

De koningin heeft het item op de kop getikt voor een luttele 190 euro. Nu valt er natuurlijk te discussiëren over de vraag of dit nou echt budgetproof is, maar het is in ieder geval een stuk haalbaarder dan de items waarin royals normaliter acte de présence geven. En het allerbeste nieuws: de blazer is nog te krijgen! Je bestelt ‘m op de website van Mango.

Een beetje haast met bestellen is niet overbodig, want we weten uit ervaring dat alle budget items waar royals mee gezien worden, doorgaans binnen no-time worden uitverkocht. Je moet er wat voor over hebben om er royal-waardig bij te lopen!

Bron: UFO No More | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws