Wie droeg het beter? Victoria en Beatrice in romantische rozen

Prachtig!

Aan de zomer komt langzaam maar zeker een eind, maar dat betekent niet dat wij al klaar zijn om de zonnestralen en zwoele avonden vaarwel te zeggen. Gelukkig zijn daar prinses Victoria en prinses Beatrice, die beiden hun opwachting maken in looks met een goede dosis Mediterrane flair. Wij kunnen niet kiezen, dus daarom leggen we onze lezers de vraag voor: wie droeg deze romantische rozen het best?

Modeprinsessen

Er lijkt al langer een bijzonder fleurige nazomertrend gaande onder de verschillende royal ladies van Europa: zo schreven we al eerder over de bloemenrokken waar onder andere Madeleine, Mary en Victoria hun opwachting in maakten. Deze laatste blijkt nu helemaal de smaak te pakken hebben, en kwam eerder deze week in een japon van Dolce & Gabbana opdagen bij de opening van het Zweedse parlement.

Victoria
Beeld: NL Beeld

De hoogheid heeft het rozenjurkje al jarenlang in de kast liggen, en combineerde ‘m deze week met een set neutrale Gianvito Rossi-pumps.

Avondje uit

Ook aan de andere kant van de Noordzee werd er een lekker fleurige outfit uit de kast getrokken deze week. Prinses Beatrice verscheen namelijk met manlief Edoardo Mapelli Mozzi voor een avond vol fashion bij het Albert & Victoria-museum, waar binnenkort een expositie opent over het werk van Gabrielle Chanel.

beatrice
Beeld: NL Beeld

Voor de gelegenheid trok Beatrice een matchende set van het label The Vampire’s Wife uit de kast, bestaande uit een laag uitgesneden korset-top met een peplum, en een bijpassende lange rok – beiden voorzien van dezelfde romantische rozenprint. Ook zij droeg zwarte pumps bij de set – geen Gianvito Rossi’s maar Jimmy Choo, verschil moet er zijn natuurlijk.

Nu is de vraag: wie van de twee droeg deze outfit beter? Wat ons betreft gaan in elk geval beide dames (letterlijk) over rozen. Ha!

Bron: UFO NO More, Instagram @RoyalFashionPolice | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws