Zien: zo ziet de jongste zoon van René en Natasja Froger eruit

De jongste Froger-telg timmert hard aan de weg!

Nu zanger René Froger en vrouw Natasja Froger niet meer weg zijn te denken uit de Nederlandse showbizzwereld, is het de taak van hun kinderen om net als hun ouders niet uit de spotlights te verdwijnen. Daarom timmert Didier Froger inmiddels hard aan de weg als muzikant – het zit tóch in de familie, hé?

Samengesteld gezin

René en Natasja hebben samen een gezellig, samengesteld gezin. Het stel heeft samen twee prachtige zonen Maxim en Didier. René heeft uit een vorige relatie nog twee kinderen, Danny en Natascha. Een gezellige boel in huize Froger dus!

Recent is er naar buiten gekomen dat de gehele familie Froger – ja, de héle familie inclusief aanhang en kleinkinderen – binnenkort terug te zien is op de buis in hun nieuwe programma De Frogers: Happy Campers op TLC.

“Wat was het een cadeautje om met het hele gezin, waar Natas en ik zo ongelofelijk trots op zijn, deze reis te kunnen maken door het prachtige Verenigd Koninkrijk”, zei René al eerder. “Het is iets wat al lang hoog op onze bucketlist en wat we graag delen met alle TLC-kijkers. Een reis om nooit te vergeten!” In het programma gaan we Natasja en René zien samen met hun kinderen Natascha, Danny, Maxim en Didier (én aanhang). Maar vooral Didier is in de afgelopen tijd heel wat veranderd.

Lange Jochie

Een leuk weetje over de jongste Froger-telg: hij is net als zijn vader én broers hard bezig in de muziekwereld. Oké, dan niet als Hollandse zanger, maar meer in de rapscene. Hij schuilt dan ook door onder de naam Lange Jochie.

Inmiddels is Didier ook helemaal gelukkig in de liefde met zijn vriendin Sammy en haar zoontje Liam en zijn al een langere tijd samen. Het is dan ook zeker niet gek dat we ook Sammy en haar zoontje binnenkort gaan zin in de nieuwe familie realitysoap van de Frogers. Gezellig!

Dat Didier zich dus wel thuis voelt in de showbizzwereld, is zeker niet gek. Zo werd het er vroeger al met de paplepel ingegoten. Hij heeft samen met zijn gezin verschillende spraakmakende televisieseries-series mogen maken zoals ‘Effe geen cent te makken‘, ‘De Frogers: Helemaal Heppie‘, ‘Lieve Frogers‘, en hebben ze een bezoek mogen brengen aan het welbekende programma ‘Groeten uit 19XX‘. Wij snappen dus wel dat Didier helemaal zijn plek heeft gevonden!

Bron: Instagram, AD | Beeld: NL Beeld, Instagram

Laatste nieuws