BFF van Natasja Froger: “Ze was mijn grote steun en toeverlaat”

Ze ontmoetten elkaar in de nagelstudio en na een tripje Istanbul was de band voor het leven beklonken. Truus Klijn (54)...

Lees ook

Ze ontmoetten elkaar in de nagelstudio en na een tripje Istanbul was de band voor het leven beklonken. Truus Klijn (54) over haar bijzondere vriendschap met Natasja Froger (51). “Na twee dagen waren we onze stem al kwijt, we leken wel twee kerels, zo zwaar en hees klonken we. Sindsdien noemen we elkaar Herman en Ben.”

Goede en slechte tijden

“Natasja was als eerste zwanger en kreeg zoon Maxim. Een jaar later beviel ik van mijn zoon Sam en Natas van Didier. Vanaf dat moment vierden we ook de verjaardagen van de kinderen bij elkaar. Maar het was niet alleen feest wat de klok sloeg. Toen mijn relatie uitging, hebben we heel veel serieuze gesprekken gehad. Ze was enorm met me begaan en mijn grote steun en toeverlaat. Ze was mijn luisterend oor, zonder te oordelen. Dat vind ik zo mooi aan haar; ik kan alles met haar delen zonder te vrezen voor een negatieve reactie. Omgekeerd: als zij het moeilijk heeft, ben ik er voor haar. Maar ze is van nature goed in relativeren, zit niet snel bij de pakken neer en heeft een positieve kijk op het leven.”

The luxury life

“Soms voelt het wel een beetje verwarrend, want ik kan zulke belevenissen nooit aan hen teruggeven. Maar inmiddels heb ik wel geleerd om ermee om te gaan. Als ik met een bos bloemen op de stoep sta, betekent dat net zo veel voor hen. Ze weten dat ik niet zo veel geld te besteden heb als zij. En Natasja zegt altijd: ‘Als we het niet zouden kunnen missen, zouden ze we het ook niet doen. We genieten beiden van de gezellige en vaak hilarische momenten samen en ik hoop dat we nog lang als de gebroeders Herman en Ben plezier mogen maken.”

Lees het hele interview in Beau Monde. Bestel de editie hier.

Lees ook:

Beeld: Hélène Wiesenhaan Interview: Germaine van Ast

Laatste nieuws

Zie ook