Prinses Beatrice en Edoardo delen zeldzaam kiekje van dochtertje Sienna

'Je brengt ons elke dag zoveel liefde en vreugde', aldus een trotse papa.

Afgelopen maandag staat in de boeken geschreven als een heugelijke dag voor prinses Beatrice en haar man Edoardo. Hun dochtertje Sienna mocht op deze dag namelijk alweer twee kaarsjes uitblazen. En om deze dag nog wat beter te vieren, deelde de ouders op Instagram een zeldzaam, maar té schattig kiekje van de jarige Jet.

Zeldzaam kiekje

Het was dit keer aan Edoardo de taak om ook online de verjaardag van hun Sienna te vieren met zijn volgers. “Gefeliciteerd met je verjaardag baby girl. Je brengt ons elke dag zoveel liefde en vreugde”, schreef hij bij een te lieve foto van de kleine dreumes. Op de foto zien we Sienna met haar rug richting de camera staan gehuld in een rode bloemetjesjurk én een feesthoedje van stro. Tja, de royal hoedenetiquette wordt er al vroeg ingestampt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Edo Mapelli Mozzi (@edomapellimozzi)

Anonimiteit

Net als haar moeder Beatrice – die een fulltimebaan heeft bij een techbedrijf – en haar vader Edoardo – die een eigen bedrijf in vastgoed heeft – zal ook Sienna hoogstwaarschijnlijk geen fulltime werkende royal worden. Maar ja, wat wil je ook als je nog negen anderen voor je hebt staan in de lijn voor de Britse troon?

Oké, dat Bea en Edoardo hun dochtertje liever anoniem willen houden, snappen we natuurlijk ergens wel. Maar des te nieuwsgieriger zijn we als we af en toe worden beloond met hier en daar wat kiekjes van de kids. Zo hebben we van neefjes August en Ernest in de afgelopen jaren leuke kiekjes gezien, maar moeten we het met Sienna doen met anonieme plaatjes.

Bron: Hello! | Beeld: Instagram, NL Beeld

Laatste nieuws