Ach: Sienna Mapelli Mozzi logeert gezellig bij oma Sarah

De hertogin heeft lang uitgekeken naar het speciale moment, deelt ze.

Sarah is zelf nog herstellende van een mastectomie, maar had de afgelopen dagen in de riante Royal Lodge een bijzondere kleine gast: kleindochter Sienna Mapelli Mozzi verbleef namelijk enkele dagen bij oma!

Babysitter

Als prinses en vooraanstaande vastgoedman, huur je natuurlijk niet zomaar de eerste de beste babysitter in via Facebook Marketplace. Dat moeten prinses Beatrice en haar Edoardo ook gedacht hebben toen zij hun vakantie aan het plannen waren.

Gelukkig is daar oma Sarah, die stond te popelen om haar kleindochter als logé te verwelkomen. In haar podcast, Tea Talks with the Duchess and Sarah, verklapt de hertogin dat ze haar geluk niet op kon met de kleine Sienna in huis.

Gee-Gee

La Ferguson spreekt met enige regelmaat over haar kleinkinderen, én haar eigen status als ‘Gee-Gee’, ‘Gran-Gran’, of ‘Super Granny’. Zo deelde ze recentelijk: “Beatrice en Edo zijn weg, dus Gee-Gee heeft de leiding, het is echt vrij amusant. Ik heb lang uitgekeken naar de tijd dat Sienna binnen zou komen en zeggen ‘Gee-Gee kom spelen!’ en nu wil ze elk moment van de dag komen spelen!”

De kleine Sienna is nu bijna twee jaar oud, en is volgens Sarah zelve een ‘wonderful little girl’. “Zij staat nu aan het roer van oma en opa. Het doet me weer helemaal denken aan toen ik nog achter Beatrice aan liep.” Ach gut!

Anonimiteit

Hoewel Sienna natuurlijk met een prinses als moeder op de nodige aandacht kan rekenen, voeden haar ouders de kleine meid zoveel mogelijk buiten de schijnwerpers op. Van neefjes August en Ernest hebben we de afgelopen jaren allerhande leuke kiekjes gezien, maar van Sienna ontbreekt bijna ieder spoor.

Omdat Bea geen zogenaamde ‘working royal’ is, is het natuurlijk haar goed recht om haar spruit buiten de schijnwerpers te houden. Maar goed – nieuwsgierig zijn we wel! Wie weet…misschien kan Super Granny binnenkort eens een lieve foto delen?

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws