De Weekendtips van Beau Monde

Van dakterras tot Bridgerton-beauty: dit wil je niet missen.

Na een spetterend Koningsdagweekend afgelopen week, staat dit weekend in het teken van het vieren van de vrijheid en het genieten van de zomer. Natuurlijk delen wij weer de meest glamoureuze tips, sfeervolle hotspots en leuke must-haves om mee van het weekend te genieten. Enjoy!

Vier de vrijheid!

Natuurlijk kunnen er we niet omheen dat we komende zondag weer groots de bevrijding vieren. Op bevrijdingsfestivals door het hele land geniet je van lokale talenten en grote namen. Waar ga jij een kijkje nemen? Hier vind je precies welke artiesten waar te zien zijn.

Ambassadeurs van de Vrijheid Wende, Son Mieux, Claude en Flemming touren bovendien langs festivals in het hele land. Zo kunnen zij hun boodschap delen met nóg meer mensen. Ook staat ’s avonds het traditionele 5 Mei-concert op de agenda, waarbij onder anderen Emma KokSlagerij van Kampen, en de cast van Soldaat van Oranje zullen optreden.

Geniet van een duik op het dakterras van Mr Porter

Een ijskoude cocktail op een dakterras – wat willen we nog meer? Nou, een ijskoude cocktail op een dakterras met een zwembad binnen handbereik. Laat dat nu precies zijn waarvoor je bij Mr Porter Steakhouse, Bar & Lounge terecht kunt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MR PORTER (@mrporter_official)

Met de opening van het terras en de buitenbar, wordt deze cocktail voor jouw neus gecreëerd. Wordt het je iets te warm? Aan de andere kant van het terras heeft Mr Porter Steakhouse een 22-meter lang zwembad. Verfrissend! Je vindt de Mr Porter Steakhouse middenin het centrum van Amsterdam, aan de Spuistraat 175. Hier reserveer je vast een tafeltje.

Gorgeous voor de dag met Kiko Milano x Bridgerton

Dearest readers…je leest het helemaal goed: Kiko Milano heeft een limited edition-collectie uitgebracht in samenwerking met Bridgerton! Deze collectie brengt de verfijning van het Regency-tijdperk tot leven met een moeiteloos moderne twist. De gezichts-, oog- en lipproducten bieden perfectie, of je nu gaat voor een colour block look, een winged liner of een vleugje parels en kristallen. Zo maak je moeiteloos indruk op alle leden van de ton.

De collectie omvat onder meer verschillende fijne items voor je ogen, gelaat, en lippen. Zo heb je de keuze uit verschillende kleuren lippenstift en -balsem. Zo houd je tijdens een groots gala je snoetje soft and kissable. Nu alleen nog hopen dat Lady Whistledown geen lucht krijgt van je stiekeme zoenpartij…

Geniet van het nieuwe Starbucks-menu

Vers van de pers: vanaf vandaag is het heerlijke zomermenu van Starbucks verkrijgbaar! Zo staan er weer een set smaakvolle Frozen Refresha’s op het menu, in de smaken Cool Lime, Mango Dragonfruit en Strawberry Acaí.

Ook kun je nu genieten van volop zomerse koffies voor je dagelijkse dosis cafeïne. Zo staan onder andere de Crème Brulee x Brown Sugar Frappuccino, de Crème Brulee x Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso, en de nieuwe Iced White Chocolate Pistachio Oat Shaken Espresso nu ook tijdelijk op het menu. Met wie ga jij zo’n zoete traktatie halen?

Kijktips

Arriveer je na een dag flaneren op het terras weer thuis en wil je niets liever dan je neervlijen op de divan met een goede film of serie? We got you! Er is op de streaming-diensten ook weer volop leuks uitgekomen deze week.

Zo is vanaf morgen het derde seizoen van Selling the OC te zien op Netflix. In deze spin-off van Selling Sunset staan kasten van huizen, miljoenenbudgetten, designer-mode, en héél veel makelaarsdrama centraal. Zet de popcorn maar klaar!

Ga je liever voor een goede dosis nostalgie van eigen bodem? Ook dan zit je goed op Netflix! Vandaag is namelijk het eerste seizoen van Costa!! de serie verschenen.

Op Prime Video geniet je nu bovendien van de klassieke musicalfilm Hair, over de hippies van de jaren zeventig. Als je liever verder teruggaat in de tijd: ook het hofdrama Jeanne du Barry, met hoofdrollen voor Maïwenn en Johnny Depp is nu op Prime Video te bewonderen.

Kortom: je hoeft je niet te vervelen dit weekend!

Headerbeeld: Adobe Stock

Laatste nieuws