Is dit de eerste foto van de dochter van prinses Beatrice en Edoardo Mapelli Mozzi?

Fans weten het zeker!

Vorige week werden fans van de royal family verrast met een bijzonder kiekje van wijlen Queen Elizabeth en (bijna) alle achterkleinkinderen. Bijna, want naast Archie en Lilibet, van prins Harry en Meghan Markle, August Brooksbank, van prinses Eugenie, en Sienna Mapelli Mozzi, de dochter van prinses Beatrice, ontbreken. Toch lijkt het erop dat Sienna wel degelijk op de foto staat!

Queen Elizabeth

Afgelopen week deelde Kensington Palace een foto van wijlen Queen Elizabeth, ter ere van haar 97e verjaardag. Op de foto zien we een trotse Elizabeth, omringd door acht van haar achterkleinkinderen en twee van haar kleinkinderen. De foto was gemaakt door de prinses van Wales herself, en hoewel het al een drukke bedoening is op de foto, ontbreken er nog een paar jonge familieleden. Fans van de royals hebben de foto namelijk onder de loep genomen, en vinden daar een wel hele bijzondere foto!

Sienna Mapelli Mozzi

Rechts in beeld – als je heel goed inzoomt – zie je een foto van de jonge Sienna Mapelli Mozzi samen met haar vader Edoardo, na de doop in St. James’s Palace. Zij werd in april 2022 gedoopt. Op de foto ernaast lijkt iemand prins Phillip te herkennen, met de jonge prins Louis op schoot. Prins August en Prins Lucas waren namelijk nog een stuk jonger toen de prins stierf. Herken jij ze?

Dit zou de eerste keer zijn dat we de jonge Sienna zien, want zowel prinses Beatrice als haar man Edoardo Mapelli Mozzi hebben nog geen foto gedeeld van hun dochter. Hopelijk kunnen we haar binnenkort beter bewonderen. Tijdens de kroning van King Charles, wellicht?

Bron: Town & Country | Beeld: NL Beeld, Kensington Royal

Laatste nieuws