Bitterzoete dag voor prinses Beatrice en dochter

De jongste achterkleindochter van de Queen viert vandaag haar verjaardag.

Feest met een droevig randje in huize York-Mapelli Mozzi vandaag. Sienna, het dochtertje van prinses Beatrice en de jongste achterkleindochter van de Queen, viert haar eerste verjaardag terwijl de familie zich klaarmaakt voor een zware dag.

Mystery baby Sienna

Altijd bijzonder, een eerste verjaardag! Vandaag precies een jaar geleden kwam nobile donna Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi ter wereld, de dochter van prinses Beatrice van York en Edoardo Mapelli Mozzi (aan wie ze die Italiaanse adellijke titel te danken heeft). Ze is nummer tien in de lijn van de troonopvolging, maar de meest mysterieuze royal die we hebben. Sienna is namelijk het enige achterkleinkind van de Queen dat nog nooit in het openbaar is verschenen. Sterker nog: er is zelfs nooit ook maar een kiekje van haar vrijgegeven. Privacy boven alles!

Sombere dag

Hoewel de gelegenheid ongetwijfeld niet voorbijgaat zonder taart en cadeautjes, zal Sienna’s eerste verjaardag ook een zware dag voor de familie zijn. De Britse royals maken zich klaar voor de uitvaart van de Queen, die morgenochtend zal plaatsvinden. Beatrice, die een goede band met haar oma had, zal het ongetwijfeld betreuren dat haar oma de mijlpaal van haar dochter niet meer meemaakt. Eerder deze week moest ook prins Harry zijn eerste verjaardag zonder zijn geliefde oma vieren. Zaterdagavond hielden alle kleinkinderen van Queen Elizabeth een wake rondom de kist van hun oma, waarbij prinses Beatrice ook aanwezig was.

Herinneringen

Edo Mapelli Mozzi liet onlangs weten dat hij dankbaar is voor de tijd die zijn dochter en zijn zoon (uit een eerdere relatie) nog met de Queen hebben kunnen doorbrengen. “Ik ben heel gelukkig dat onze kleintjes een geweldige tijd met haar hebben doorgebracht deze zomer”, schreef Beatrice’s echtgenoot op Instagram. “Rust in Vrede Uwe Majesteit. We zullen je zo missen. Ons hart is gebroken.”

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws