Eloise over haatreacties: ‘Vroeger trok ik me dingen persoonlijk aan’

Inmiddels weet de gravin zich prima staande te houden tussen alle zuurpruimen op het wereldwijde web.

Als nichtje van de koning staat Eloise van Oranje vanaf haar geboorte al in de schijnwerpers, maar daar doet ze nog een schepje bovenop als ze haar carrière als influencer start. En hoewel ze met volle teugen geniet van alles wat die baan haar brengt, zit er ook een negatief randje aan. In de nieuwste LINDA. vertelt de gravin hoe ze omgaat met haatreacties.

Bekendheid toegenomen

Een pittig gesprek opgenomen met een verborgen camera hier, een verschijning in badpak op nationale televisie daar: we kunnen het wereldwijde web niet openen of Elo duikt op. Sinds de gravin actief is geworden op social media neemt haar bekendheid alleen maar toe, en hoewel haar dat uiteraard de nodige tripjes, gratis designertassen en uitnodigingen voor exclusieve feestjes oplevert, vertelt Elo aan LINDA. dat daarmee ook de haatreacties toenemen.

Nare reacties

Gelukkig lukt het Eloise steeds beter om met de nare reacties om te gaan. “Vroeger vond ik het lastig, trok ik me dingen persoonlijk aan. Als iemand iets zei over mijn familie, kon ik echt woest worden”, vertelt ze. Toch kan de gravin het zo nu en dan nog steeds niet laten om “met een klein sarcastisch randje” te reageren op de haters. Het antwoord dat ze dan terugkrijgt is volgens Elo dan bijna altijd: “O sorry, nee, ik bedoelde het helemaal niet zo.”

Keerzijde

Hoewel ze geniet van haar leven als influencer, geeft Eloise toe dat de nare reacties wel echt de keerzijde van de medaille vormen. Alhoewel onbekende mensen er ook mee te maken krijgen, stelt ze.  “Zeker op TikTok zie ik verschrikkelijke dingen voorbijkomen. (…) Mensen zijn zo makkelijk in het leveren van commentaar. Ze vergeten dat dat soort reacties echt binnen kunnen komen.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws