Stijlinspiratie: zo draag je je kniehoge laarzen deze herfst

These boots are made for walkin!

Kniehoge laarzen mogen zowat het hele jaar door gezien worden. Toch is het najaar onze favoriete periode om ze uit de kast te trekken. Hoe je ze deze herfst stylet? Zo dus!

1. Onder een minirok

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@aimeesong)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@aimeesong)

Wanneer het herfstzonnetje nog even doorbreekt, is dit onze favoriet. Ongetwijfeld een van de meest stijlvolle manieren om een stel knielaarzen te stylen, is onder een minirok. Van denim skirt tot leren rok: een paar hoge boots weten elk minirokje te complimenteren. Bijkomend voordeel: je benen lijken er een stuk langer door.

2. Onder een lange rok of jurk

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elodie Pulici (@elodiepulici)

Hoewel we nog altijd groot fan zijn van de knielaarzen onder een minirok, bewijst menig influencer op Instagram sinds kort dat ze ook prima onder een lange rok of jurk kunnen. Perfect voor de herfst!

3. Met een panty

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kate Hutchins (@kateehutchins)

Vooral wanneer je het net te koud vindt voor blote benen of wanneer je benen witter zijn dan je zou willen, is een panty een goed idee. Een panty met hoge laarzen is een combinatie die niet mis kan gaan. Ideetje: een keer niet voor de standaard zwarte panty gaan, maar experimenteren met andere kleuren en patronen.

4. Over een broek

Heb je nog een skinny jeans in je kast liggen die je niet meer draagt? Stof ‘m af! Hoewel we de strakke jeans zoals we die vijf jaar geleden droegen hebben ingeruild voor wide leg en flared varianten, kan de skinny jeans nog heel goed van pas komen wanneer je ‘m stylet met een paar kniehoge laarzen.

Bron: Marie Claire, InStyle | Beeld: NL Beeld, Instagram 

Laatste nieuws