Enorme mijlpaal voor Echte Gooische Moeder Leslie Keijzer

'Het is gewoon gelukt!!'

In het vorige seizoen van Echte Gooische Moeders vertelde Leslie Keijzer openhartig over haar grootste angst: vliegen. Die vliegangst heeft ze nu eindelijk overwonnen, zo deelt ze op Instagram. Leslie is namelijk naar Ibiza gevlogen om bestie Florine Hofstee op te zoeken. En die stond natuurlijk klaar om haar vriendin op te wachten en deze mijlpaal te vieren!

Vliegangst overwonnen

Leslie durfde jarenlang niet te vliegen, maar onlangs heeft ze de stoute schoenen aangetrokken en is ze toch in het vliegtuig gestapt. En dat mag gevierd worden! Leslie deelt een kiekje vanaf Ibiza airport samen met Florine Hofstee. “💕BESTFRIENDS TOGETHER💕”, klinkt het bij de foto.

“Het is gewoon gelukt!! Na zes jaar niet meer durven te vliegen heb ik vandaag voor het eerst weer gevlogen!”, schrijft Leslie enthousiast. Florine stond klaar met een spandoek om Leslie te verwelkomen op het eiland. “Met spandoek en ballonnen stond ze op mij te wachten hoor!!♥️ (Wij noemen elkaar al zolang we kennen: Krissie, dus vandaar deze naam op het spandoek) 🥰 Nu tijd voor een drankje en beide bijkomen van de zenuwen😅🥂”, aldus Leslie.

De andere Echte Gooische MoedersBo en Kimberly zijn megatrots op Leslie. “Super trots!”, laat Kimberly weten in de reacties. Bo schrijft: “Hou effe op! Dit MEEEEEN je niet! Zo trots op jou!”

Boek schrijven

Leslie kan dus behoorlijk trots op zichzelf zijn, maar niet alleen omdat ze deze angst heeft overwonnen. Onlangs deelde ze namelijk nog een leuk nieuwtje met haar volgers. “IK GA EEN BOEK SCHRIJVEN! Wooow, knijp mij even! Ik kan het zelf nog niet helemaal geloven ”, deelde ze vorige maand op Instagram. “Eindelijk is het tijd om mijn diepste gevoelens en ervaringen te delen over mijn (postnatale) depressie. Met dit boek hoop ik mijn persoonlijke, volledige verhaal te vertellen, niet alleen voor de moeders die mijn verhaal herkennen, maar juist om mijn verhaal te vertellen aan mensen die dit niet herkennen en om het taboe te doorbreken. Ik ga jullie meenemen in het schrijfproces de komende maanden.” Wat leuk!

Bron: Instagram @leslie_keijzer, Grazia | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws