Emoties lopen hoog op in Echte Gooische Moeders

Leslies speech brengt de nodige tranen op bij de dames.

In alweer de laatste aflevering van het nieuwe seizoen van Echte Gooische Moeders reizen Bo, Pauline, Kimberly, Leslie en Florine ter ere van hun vriendschap af naar de Champagnestreek. Aan het eind van het tripje wil Leslie tegen ieder van hen nog iets zeggen – en dat zorgt bij de dames voor de nodige tranen.

Speciale afsluiting

Om het reisje op een speciale manier af te sluiten, heeft Leslie geregeld dat er een privéchef voor hen komt koken. Tijdens het diner genieten de dames van het eten en elkaars gezelschap, maar er moet Leslie toch nog iets van het hart.

Kimberly

Ze begint haar speech bij Kimberly. “Ik vind het heel knap dat je je doelen aan het bereiken bent. Dat je zelf beter in je vel zit en je beter voelt.” Leslie vindt dat Kimberly zichzelf best wat meer credits mag geven. “Je weet half niet hoe grappig je bent. (…) Ik ben gewoon heel erg gek op je”, drukt ze haar vriendin op het hart. Leslies lieve woorden raken Kimberly. “Het komt uit haar hart en daarom houd ik ook van d’r.”

Bo

Next up is Bo. Naast het feit dat Leslie altijd zichzelf kan zijn bij haar, vindt ze dat Bo moet weten dat ze het prachtig vindt om te zien hoeveel ze overheeft voor haar kinderen. “Echt een voorbeeld.” De andere dames zijn het roerend met Leslie eens. “Voor mij ook. Je inspireert”, zegt Pauline. Bo is helemaal verrast door de lieve woorden van haar vriendinnen. “Dat raakt me wel en wat lief dat ze dat zeggen, want zij zijn voor mij een voorbeeld.”

Florine

Wanneer Leslie zich richt op Florine, springen de tranen haar in de ogen. “Ik hoef je maar aan te kijken en je weet wat ik denk.” Hoewel ze Florine het liefst regelmatig zou bezoeken op Ibiza, houdt haar vliegangst haar nog steeds tegen. “Het vliegen is nog niet gelukt, maar er komt natuurlijk een dag dat ik kom.” Dat ook Florine vervolgens in tranen uitbarst, emotioneert de rest van de groep. “Je huilt nooit. Ik moet huilen van Flo”, zegt Pauline. Ook Leslie is ontroerd. “Ik heb haar nog nooit zo emotioneel gezien als nu. Het was ook heel lief wat ze zei en dat ga ik goed onthouden.”

Pauline

Als laatste is Pauline aan de beurt. “Je bent natuurlijk een fantastische moeder”, begint ze. “Maar, vergeet niet: we hoeven het er niet altijd over te hebben (Belle, red.), gaan we ook niet doen (…), maar wel dat je weet dat wij het erover willen hebben als jij dat wil.” Pauline is geraakt door Leslies woorden. “Ik vind het heel erg lief dat ze dat zegt, want ze weet dat ik gewoon niet altijd zin heb in al die emoties.”

Na al die lieve en ontroerende woorden rest de dames nog maar één ding: proosten op hun bijzondere vriendschap.

Bron: RTL Boulevard, Echte Gooische Moeders | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws