Echte Gooische Moeder Pauline staat open voor vierde kindje: ‘Zoveel liefde te geven’

De blondine onthult dat ze het liefst in de toekomst zou willen kijken.

Na het overlijden van haar te vroeg geboren dochtertje Belle heeft Pauline Wingelaar nog steeds de hoop om een vierde kindje te krijgen. Dat vertelt ze in een openhartig gesprek met Florine, Kimberly, Leslie en Bo in de nieuwste aflevering van Echte Gooische Moeders.

Kinderen

Tijdens een chic diner hebben de Gooische moeders het – hoe kan het ook anders – over hun kroost. De kindjes worden natuurlijk hartstikke gemist nu de dames een gezellig weekendje weg zijn met elkaar. Er ontstaan mooie gesprekken over de kinderen, maar er wordt ook openhartig gepraat over de toekomst. Zo onthult Kimberley dat zij en haar vriend proberen om een kindje te krijgen.

Vierde kindje

Ook Pauline doet een boekje open over haar toekomstbeeld. Zo vertelt ze dat ze heel graag opnieuw moeder zou willen worden en dat de dood van haar baby’tje Belle steeds makkelijker wordt om over te praten. “Ik merk dat ik steeds makkelijker over haar praat, maar het blijft eeuwig zonde”, legt ze uit aan haar vriendinnen. “Ik heb nog zoveel liefde te geven.”

En die laatste opmerking roept meteen vraagtekens op bij de andere Gooische moeders. Ze vragen Pauline of ze nog graag een vierde kindje zou willen. “Jullie weten hoe graag ik het zou willen”, antwoordt Pauline. “Ik zou graag een glazen bol willen hebben. Al zou ik te horen krijgen dat ik nog drie jaar moet vechten om een baby te krijgen, dan doe ik dat. Maar ja, als ik hoor dat – al zou ik zwanger worden – maar het wordt weer een stilgeboren baby of een miskraam, dan weet ik gewoon dat ik dat niet meer wil, dat verdriet.”

Impact

Volgens Pauline heeft de dood van baby Belle er behoorlijk ingehakt in de familie. “Died (Paulines zoontje, red.) heeft er dus heel veel moeite mee. Nog steeds.” Zoontje Reinier dacht er echter heel anders over. “Die vond die baby helemaal gezeik”, vertelt Pauline. Toch snapt de Gooische moeder hem daarin wel ergens. “In zijn ogen heeft de baby alleen maar gezeik gebracht. Verdriet, ik kon niet meer voor hem zorgen, ja, wat heeft Belle ons eigenlijk gebracht in zijn ogen?”

Bron: Grazia, RTL Nieuws, Echte Gooische Moeders | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws