Yes! Binnenkort nieuw seizoen van Echte Gooische Moeders

En ook Kimberly is weer van de partij.

Goed nieuws voor fans van het RTL-programma Echte Gooische Moeders! Stiekem hoopte we al op een nieuw seizoen, maar nu is het hoge woord eruit: afgelopen weekend heeft RTL Boulevard namelijk bevestigd dat het heerlijke realityprogramma binnenkort weer op de buis verschijnt met nieuwe afleveringen. En dit seizoen zijn de moeders weer compleet, want ook Kimberly Bosman is weer van de partij. 

Nieuw seizoen

“Een nieuw seizoen. Ja, altijd wel weer even wennen dat er weer camera’s meegaan”, geeft Echte Gooische Moeder Pauline Wingelaar toe in de Instagram-video. Natuurlijk kunnen we niet wachten tot we de moeders weer mogen volgen in hun leven, maar nóg leuker is het dat we weer een oude bekende mogen verwelkomen. Niemand minder dan Kimberly Bosman keert namelijk terug in de serie.

“Ja, ik ben er weer bij. En ik ben heel erg blij”, laat ze weten in de video. “We hebben enorm gelachen.” Ook legt de brunette uit waarom ze afgelopen seizoen niet te zien was. “Ik had gewoon heel even tijd voor mezelf nodig. Privéomstandigheden en de salon natuurlijk na alle coronaperiodes. Maar ik ben er weer helemaal klaar voor. Ik heb ze gewoon gemist. Ik vind het ook echt weer gezellig. We hebben zoveel lol weer. Als vanouds.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard)

Tipje van de sluier

Ook lichten de dames al een tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen. “Kimberly zorgt altijd voor harmonie en evenwicht. We zijn wel eens een beetje druk en staan aan”, legt Pauline uit. “En Kimberly vindt de balans. Maar, we gaan dit seizoen ook Kimberly leren voor zichzelf op te komen”, vervolgt ze. “Om wat sterker in m’n schoenen te staan”, reageert Kimberly. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op het nieuwe seizoen!

Bron: Grazia | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws