Uit de oude doos: zo zag Gooische Moeder Pauline Wingelaar er vroeger uit

Iets met de appel valt niet ver van de boom.

Als je Echte Gooische Moeders net als wij steevast hebt gekeken, dan weet je dat je voor het nodige vertier bij  Pauline Wingelaar moet zijn. Never a dull moment, met de goedlachse Gooische. Maar hoe zag de blondine er vroeger eigenlijk uit?

Van echt Gooisch meisje naar echte Gooische moeder

Pauline Wingelaar maakte haar televisiedebuut in 2008, toen ze in Echte Gooische Meisjes samen met Bo, Florine, Kimberly en Leslie werd gevolgd in haar natuurlijke habitat – oftewel: in ’t Gooi. De serie over het leven van de meiden – waarin luxe auto’s, designerkleding en dure tripjes naar Côte d’Azur geen uitzondering zijn – bleek een groot succes, want ruim een jaar later konden kijkers genieten van een tweede deel.

Daarna was het een tijdje stil onder de Gooische dames – tot ruim twee jaar geleden, toen Videoland met de serie Echte Gooische Moeders kwam. Hetzelfde concept als zo’n twaalf jaar geleden, maar dit keer volgen we het wel en wee van het moederschap.

Twee druppels water

Op Pauline’s Instagram stikt het – hoe kan het ook anders met zulke schattige boys – van foto’s van haar kroost. En wat blijkt? Zoonlief Reinier lijkt als twee druppels water op zijn moeder van vroeger. Het bijschrift luidt: ”Reinier lijkt volgens mij niet alleen op zijn vader… 😉”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pauline Wingelaar (@paulinewing)

Enne, ook voor oudste zoon Diederik is duidelijk een zoon van z’n moeder. De twee lijken haast identiek op elkaar op dit schattige kiekje! ”Iets met zo moeder zo zoon. Volgens mij lijken we best op elkaar!”, stelt ze.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pauline Wingelaar (@paulinewing)

Aan de botox

Na lang wikken en wegen heeft Pauline onlangs besloten om zich te wagen aan een botox behandeling. Ze begint zich naar eigen zeggen steeds meer te storen aan een ‘deukje’ in haar voorhoofd, en wil hier wil hier graag iets aan laten doen. In een aflevering van Echte Gooische Moeders is te zien hoe ze samen met vriendinnen Bo Wilkes en Leslie Keijzer een kliniek bezoekt. Wat ons betreft helemaal niet nodig, want de blondine is haast geen spat veranderd in al die jaren!

Bron: Beau Monde archief, Echte Gooische Moeders | Beeld: NL Beeld/ Brunopress

Laatste nieuws