Echte Gooische Moeder Bo Wilkes zoekt trouwjurk uit bij Claes Iversen

Na een verloving van zeven jaar werd het weleens tijd.

Hoewel het huwelijk van Echte Gooische Moeder Bo Wilkes en vriendlief Paul Hinfelaar al zeven jaar op de planning staat, is er tot dusver nog weinig van terechtgekomen. Toch lijkt daar nu verandering in te komen, want binnen een jaar is het zover. Bo gaat in Echte Gooische Moeders alvast op zoek naar een geschikte jurk, en dat doet ze bij niemand minder dan Claes Iversen. 

Claes Iversen

In de nieuwste aflevering van Echte Gooische Moeders zien we hoe Bo langsgaat bij Claes Iversen. In plaats van een nieuw gatenkaas-japonnetje voor koningin Máxima uit de hoge hoed te toveren, heeft hij nu een aantal prachtige bruidsjurken voor de Echte Gooische Moeder uitgezocht. Bo’s moeder, schoonmoeder én vriendinnen Pauline Wingelaar en Kimberly Bosman zijn mee om haar van hun ongezouten mening – pardon, gedegen advies – te voorzien.

Afwezig

Pauline vindt het een eer om erbij te mogen zijn – des te meer omdat Bo op háár trouwdag ontbrak. “Ik vind het heel bijzonder dat wat zij heeft gemist bij mijn huwelijk, dat ik dat wel bij haar mee mag maken”, vertelt de blondine. Voor Bo begint het nu, in de aanloop naar de bruiloft, allemaal wat echter te worden. “Tot nu toe heeft het nog niet zo bij me geleefd als op dit moment”, zegt ze als ze op het punt staat om de jurken te passen.

Klassiek

Geheel in de lijn der verwachting gaat Bo’s voorkeur uit naar een klassieke jurk. “Het moet niet te hip en te wijd zijn. Less is more, maar er moet wel een klein extraatje zijn waardoor je ziet dat ‘ie bijzonder is.” Bij de eerste jurk die de Gooische Moeder aantrekt zijn de genodigde dames meteen enthousiast. “Sexy! Dat vindt Paul ook leuk hoor”, roept haar schoonmoeder. Er volgen meer oogverblindende jurken, maar voor welke Bo kiest, blijft natuurlijk nog even top secret.

Bron: RTL Boulevard, Echte Gooische Moeders | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws