Moederdag-idee: met deze cadeautip leg je je moeder in de watten

Een gouden tip!

De lente is weer in ’t land, de bloemen staan in bloei, en de zon laat zich steeds vaker zien. En dat betekent óók dat Moederdag er weer aankomt! Maar waar maak je je moeder nu écht blij mee? Misschien is dit wel de (letterlijke) gouden tip!

Moederdag cadeautje

Je moeder in de watten leggen hoort erbij op Moederdag. Hoewel we nog even hebben tot het echt zover is, kun je maar beter op tijd beginnen met plannen maken voor 12 mei. Anno nu is het immers not done om met alleen een goedkoop doosje bonbons of een haastig geschreven kaartje langs te gaan.

Standaard

Welnee! Je moeder verdient het allerbeste, non? Er is bovendien niets leukers om je moeder cadeau te doen dan een gift die zij altijd bij zich kan dragen. Daarom is een stijlvol sieraad of een juweel van jewelste altijd een goed idee.

TOV Essentials

Bij het hippe sieradenmerk TOV Essentials, dat in Amsterdam is opgericht, zit je hoe dan ook goed voor een Moederdag-cadeautje. Van de uitgebreide collectie 14 karaat gouden ringen tot prachtige matchende sets met colliers en armbanden of subtiele parels: TOV heeft het allemaal.

Gouden ringen

Er is natuurlijk niets tijdlozer en eleganter dan een set gouden ringen. Van subtiel sieraad tot weelderige collectie: je kunt er alle kanten mee op! Daarom is een gouden ring voor Moederdag een gegarandeerde blijmaker.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stoere statement-ring zoals de Croissant Dome Ring, of voor een lieflijk exemplaar zoals de Gevlochten Aanschuifring waar je flink mee kunt stacken. Het leuke aan zo’n gouden aanschuifring is natuurlijk dat je er zo veel of zo weinig tegelijk kunt dragen als je wilt. Je kunt je sieraden zo makkelijk afstemmen op je look, en daarom zijn deze aanschuifringen een absolute must-have.

Bovendien kun je deze gouden ringen ook makkelijk combineren met een gouden collier. Mocht je moeder geen fan zijn ringen aan haar handen, dan kan ze met een sierlijke halsketting tóch jouw lieve cadeau altijd bij zich dragen. Hoe leuk is dat?

Chique gift

Zo’n mooi cadeau maak je extra memorabel door dit op een mooi moment te overhandigen. We zetten een paar ideeën op een rijtje!

Fleurig

Een leuk idee is bijvoorbeeld om de ring om de steel van de favoriete bloemen van je moeder te doen wanneer je deze aan haar overhandigt. Surprise!

Persoonlijk

Of ga voor een persoonlijke touch door het cadeau te overhandigen met een oprechte, handgeschreven brief. Daarmee laat je meteen zien dat je echt over deze attentie hebt nagedacht.

Herinneringen

Ook kun je je moeder verrassen met een fotoboek vol met jullie mooiste herinneringen door de jaren heen. Op één van de laatste pagina’s kun je dan de ringen verstoppen als vrolijke verrassing.

Elke gelegenheid

Natuurlijk geldt dat zo’n stijlvolle gouden ring ook op elke ándere dag een mooi cadeau is. Voor je moeder, je zus, of je beste vriendin: je hebt vast volop powervrouwen in je leven die wel zo’n aardigheidje verdiend hebben.

En ach – een cadeautje voor jezelf op z’n tijd is ook niet weg, toch? Treat yourself!

Headerbeeld: Adobe Stock

Laatste nieuws