De luchtige pyjamabroek is helemaal on trend deze lente

Comfortabel én chic!

De jacht naar de perfecte spijkerbroek kan al vermoeiend zijn, laat staan een fijne zomerbroek. Zeker richting de zomer ruilen we onze jeans het liefst in voor een meer comfortabel exemplaar van een fijnere stof. Het liefste zouden we onze pyjamabroek aanhouden als we ons huis verlaten, non? In dat geval hebben we goed nieuws, pyjamabroeken zijn namelijk de hipste trend voor het voorjaar!

Onvoorspelbaar lenteweer

Het weer tijdens de Hollandse lentes kan nogal eens onvoorspelbaar zijn. Schijnt in de middag een paar uur het zonnetje en duiken we met een glas rosé het terras op, kan het zomaar een paar uur later tijd zijn voor een jasje. Met een lichte, zomerse broek van kantoen of linnen ben je op beide voorbereid. En laat de comfy trend van pyjamabroeken ook nog eens helemaal van dit moment zijn! Wil je echt met de trend meedoen, ga dan voor een blauw gestreept exemplaar. Ben je om, en is nu de jacht geopend naar het perfecte exemplaar? De redactie van Beau Monde zet enkele favorieten op een rijtje.

Scandinavisch stijlgevoel

Misschien wel de grootste trendsetter op het gebied van comfortabele broeken voor de zomer is ontwerpster Matilda Djerf. De Zweedse influencer zette het modemerk Djerf Avenue op, dat tijdloze, klassieke items maakt. De Breezy broek heeft een subtiel streepje, en heerlijke elastieken band. Voor de liefhebbers is er ook een bijpassende blouse, zodat de comfy look helemaal compleet is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Two piece

De Nederlandse influencer Benthe Liem lanceerde haar eigen merk Butter & Hazel, waar ze hier een broek van draagt. Matching sets zijn helemaal on trend dit jaar, dus ook bij deze mooie broek is een bijpassende top te koop. Hup, de set aan en klaar om de dag te trotseren!

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Benthe Liem (@bentheliem)

De ideale plek om de laatste trends kunnen shoppen is natuurlijk Na-kd. Er komen geregeld samenwerkingen met bekende influencers voorbij, en deze spelen natuurlijk perfect in op de laatste trends. Wat ons betreft is deze broek een regelrechte hit, met z’n mooie strepen en losse pasvorm.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NA-KD.com (@nakdfashion)

Comfort en stijvol komen dus perfect samen deze lente. Misschien dat het gevoelsmatig even wennen is om in pyjama style de deur uit te stappen, maar aan dit comfort kunnen we zeker wennen. Daarnaast kan je natuurlijk zelf bepalen hoe casual je de broek draagt. Met fijne sandaaltjes en een mooie blouse, of juist een tanktop en fijne sneakers is de broek ontzettend veelzijdig te dragen. Ons zul je zeker zien in deze trend!

Bron: Who What wear, Instagram @matildadjerf, @bentheliem @nakdfashion| Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws