Glamourpoezen opgelet: de panterprint is terug van weggeweest

Toch draag je 'm anno 2024 net een tikkeltje anders.

Panterprint voorgoed uit het straatbeeld verdwenen? Think again! Het gewaagde dessin is terug – chiquer dan ooit tevoren!

Comeback

Panterprint is al decennia lang populair. En hoewel Patty de trend nooit vaarwel heeft gekust, verdween het de afgelopen jaren echter wat meer naar de achtergrond. We gingen massaal voor neutrale kleuren, goede basics en tijdeloze klassiekers. Maar niet getreurd, de leopard trend is in vol ornaat terug. Sterker nog: volgens kenners zou de print in iedere capsule wardrobe thuis horen.

Inspiratie

Waar de print eerder soms nog als ordinair gezien kon worden, is dat nu wel anders. Mits je ‘em goed combineert. Denk: een leopard jas over een volledig zwarte outfit. Of een little black dress met leopard pumps. Of wat dacht je van de leopard jeans met een zwarte col en stoere loafers eronder? Ook de blauwe jeans kan goed samen met de panterprint, zoals sandalen, een top of blouse. Inspiratie nodig? Kijk mee!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @camillecharriere

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Adenorah 🦂 (@annelauremais)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tori (@torivanbreugel)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lizzy (@lizzyvdligt)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emna Sellimi (@emnitta)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Léna Farouil (@lenafarl)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ellie Delphine (@slipintostyle)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Leopard jeans

Het is je vast niet ontgaan: de simpele zwarte en blauwe jeans hebben plaatsgemaakt voor een panterprintje aan de benen van menig fashion liefhebber. De jeans met panterprint is dan ook zonder twijfel het populairste item met de print op het moment. Je shopt ‘m bij mooie merken als Ganni, Baum un Pferdgarten.

Accessoires

Ben je er niet zeker van of panterprint iets voor jou is, maar trekt de trend je wel? Geen zorgen, je hoeft niet direct fully leopard te gaan. Begin met panter-accessoires toe te voegen aan je look, zoals een tas, schoenen of riem. Heb je de smaak te pakken, dan kun je daarna altijd nog uitpakken met een jeans, jas of jurk in de opvallende print. Vind je het niks, ook goed. Je hoeft niet iedere trend met groot enthousiasme te volgen!

Bron: Elegance | Beeld: Instagram, Adobe Stock

Laatste nieuws