Oeh la la: prinses Victoria verschijnt in panterprint-jurk mét open rug

Panterprint én pailletten: is that you, Vic?

We weten dat de meeste royals doorgaans netjes binnen de lijntjes kleuren als het om mode gaat. Toch zien we zo nu en dan een uitschieter voorbijkomen. Deze keer was dat prinses Victoria: zij wist ons afgelopen weekend te verrassen in een wel heel gewaagd panterprint-japonnetje.

Gewaagde looks

De gemiddelde royal lady kunnen we uittekenen in een keurige jurk (tot over de knie, welteverstaan), een stel nette muiltjes en als het even kan een chic hoofddeksel. Toch komt het steeds vaker voor dat royals een uitstapje maken naar een wat gewaagdere look. Zo is koningin Letizia niet bang om haar afgetrainde schouders te tonen, verschijnt onze Máxima met enige regelmaat in een japon met subtiel decolleté, en zagen we Eloise van Oranje onlangs nog in heuse underboob look.

Panterprint en pailletten

Afgelopen vrijdag was het echter een nogal onverwachte royal die voor een keer afstapte van het standaard royal modebeeld. Prinses Victoria verraste menig royalty watcher toen zij verschijning maakte bij de ceremonie van de Zweedse Business Award in Duitsland. De kroonprinses hulde zich voor de gelegenheid in een heuse panterprint-jurk mét pailletten, waarvan Royal Fashion Police ons weet te vertellen dat het gaat om een nieuw exemplaar van het merk By Malina.

Beeld: NL Beeld

Rugdecolleté

Noch de panterprint, noch de pailletten waren overigens hetgeen wat Victoria’s look zo gewaagd maakte. De prinses liet namelijk een groot deel van haar rug bloot in de jurk. Even spieken? Hier zijn foto’s te zien van Victoria’s rugdecolleté. De kroonprinses maakte haar outfit af met een stel zwarte pumps en een met glitters bezaaide clutch. Zoals gewoonlijk droeg zij haar koninklijke lokken strak naar achteren in een nette knot. Wij zijn benieuwd: zal Vic volgende keer nog een stap verder gaan door haar haren los te gooien?

Bron: Daily Mail, Instagram @royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws