Stunning: Letizia kiest voor elegantie zonder poespas

Ook Leti kent de kracht van een Little Black Dress.

Als er één royal niet bang is om risico te nemen op modegebied, dan is het de Spaanse reina Letizia wel. Van korte Zara-jurkjes tot bijzondere gatenkaas: Leti draagt het met verve. Afgelopen week bewees zij dat ze ook in een subtiele outfit de show kan stelen.

Solo-uitje

Ze heeft er een handje van om ons elke keer weer te verbluffen met haar outfits, die Letizia. Van koninklijke glamour met alles erop en eraan, tot casual, zomerse looks voor op vakantie: Leti komt hoe dan ook piekfijn voor de dag.

Ook afgelopen vrijdag maakte de doña indruk bij een solo-uitstapje dat geheel in het teken stond van jonge wetenschappers. De koningin maakte haar opwachting als eregast bij de nationale finale van Solo de Ciencia: een wedstrijd die in het teken staat van wetenschappelijke presentaties in de Spaanse taal. Helemaal in het straatje van Leti dus, die zich regelmatig laat zien bij evenementen rond de Spaanse taal in al z’n prachtige vormen.

Elegant én sexy

De outfit die Letizia voor de gelegenheid koos was glamoureus, elegant, en…durven we het te zeggen? Zelfs een tikje sexy! In een nauwsluitende zwarte satijnen slipdress van het label & Other Stories maakte Leti haar opwachting bij het event.

letizia
Beeld: NL Beeld

Zo simpel kan het zijn om royaal voor de dag te komen: een little black dress, een stel goede Manolo’s aan je voeten, een set indrukwekkende armspieren en een koninklijke coiffure. Ook zonder kroon straalt Leti één en al vorstelijke flair uit.

Recyclen met Letizia

Het is niet de eerste keer dat de Spaanse royal dit kleedje uit haar kast trekt. In juli 2022 maakte de japon namelijk ook al een verschijning, weten de stijlexperts van UFO No More te melden. Toen droeg Letizia de japon naar de sluitingsceremonie van het Atlàntida Mallorca Film Fest.

letizia
Beeld: NL Beeld

Destijds combineerde de doña de sleek en silky japon met een set luchtige sandaaltjes en een met kralen bezette clutch van de Mango. Ook leuk, maar stiekem vinden we de Manolo’s deze japon net dat beetje extra geven. Wederom een geslaagd outfitje voor Leti!

Bron: UFO NO More, Solo de Ciencia | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws