Letizia bewijst: grijze lokken staan nét zo elegant

De royals worden een jaartje ouder, maar geen haartje minder chic.

Dat je grijze haren echt niet hoeft te verhullen, bewijst niemand minder dan de Spaanse fashion queen Letizia. Zij omarmt haar coupe naturel en doet daarbij absoluut geen moeite om haar grijze haren te verhullen. Chic en elegant: grijs is helemaal hot.

Grijs worden

We hebben allemaal wel een beetje een haat-liefdeverhouding met grijs haar. We weten dat het er ooit aan zit te komen, maar we slaan het liever over. Toch kunnen we er niet omheen. Kleine geruststelling: ook de royals worden grijs en Letizia, de koningin van Spanje, laat zien dat je je grijze lokken écht niet hoeft te verbergen. De Spaanse koningin verschijnt regelmatig in de meest stijlvolle outfits, maar de laatste tijd wekte vooral haar kapsel en met name de grijze uitgroei de interesse van fans.

Koningin Letizia
NL Beeld / Goff photos

Leti verbergt haar grijze uitgroei niet en laat zien dat deze niks weg nemen van haar schoonheid. Haar fans – en wij – vinden het haar fantastisch staan.

Beeld: NL Beeld / Abaca Press

De Spaanse koningin is overigens niet de enige royal die haar natuurlijke haarkleur omarmt. Ook de Monegaskische prinses Caroline doet geen enkele moeite – waarom zou ze ook – om haar grijze haren te verhullen.

Beeld: NL Beeld / Abaca Press

De voormalige brunette liet haar grijze lokken voor het eerst zien in december. De maanden in lockdown (zónder kapper, mét uitgroei) waren een goed moment om heur haar au naturel te leren waarderen en Caroline draagt haar zilveren coupe nu met trots.

Bron: Tatler, Beau Monde Archief | Beeld: NL Beeld / Goff Photos

Laatste nieuws