Lekker luchtig: Koningin Letizia verschijnt weer in gatenkaas

Of het past binnen het protocol is maar de vraag, maar de Spaanse koningin is tegenwoordig dól op gaten.

Of het helemaal binnen de royal dresscode past, daarover zijn de meningen verdeeld, maar koningin Letizia is tegenwoordig gek op gaten in haar kleding. Een kwestie van tijd voor we haar in een doorgesleten jeans zien?

Met een cut-out

Koningin Letizia heeft het afgelopen jaar wel laten zien dat ze graag speelt met de grenzen van het koninklijke kledingprotocol. Een jurk die volgens velen veel te kort was voor een vijftiger, een transparante japon, een sexy cut-out dress met uitzicht op haar ribbenkast of een nietsverhullend rugdecolleté, het blijft altijd een verrassing waarmee de voormalige nieuwslezeres aan komt zetten. In de categorie ‘outfit met een gat’ heeft de Spaanse reina nu weer een nieuwe spraakmakende outfit. Mist daar niet iets bij uw knie, Majesteit?

Koningin Letizia komt aan bij het ‘Festival de Cine Ópera Prima Ciudad de Tudela. Beeld: ProShots

Koningin Letizia verraste bij aankomst op een filmfestival met een gapend gat in haar rok. Dat hoort dus zo, leren we op royal modewebsite UFO NO MORE. De rok komt uit de collectie van H&M in samenwerking met TOGA ARCHIVES en de bedoeling van dat gat is, volgens de designer, dat je zelf kunt bepalen hoeveel blote huid je laat zien. Ga je voor een panty of een kniehoge laars om dat gaat te vullen? Of kies je zoals Leti zonder gêne voor een blik op je bovenbeen? Grappig is dat de bedoeling van de rok is dat je het been ook dóór het gat kunt steken, maar daarmee werd het de koningin toch net iets te veel gekkigheid.

Houd het netjes

Haar look houdt Letizia verder koninklijk keurig met een eenvoudige zwarte top, pumps waar niets op aan te merken is en een lederen handtas van Giorgio Armani. Daarmee is haar outfit helemaal in balans, en toegegeven, zonder dat gat hadden we ‘m zelfs een tikkeltje saai genoemd. Lekker doorgaan met die mode-uitspattingen, Su Majestad!

Bron: UFO No More, HOLA!, H&M Magazine | Beeld: BrunoPress, ProShots

Laatste nieuws