Koningin Letizia laat afgetrainde rug zien in jurk

En hier scoor je de jurk zelf!

Na een drukke week in Berlijn, gaan de koninklijke taken ook deze week gewoon weer door. Maandagavond openden koningin Letizia en koning Felipe het theaterseizoen van het Premiere Opera Aida in Madrid. En voor zo’n speciale gelegenheid moet een nieuwe japon uit de kast worden getrokken, moet Letizia hebben gedacht, want ze verscheen in een spectaculaire backless jurk.

Risque

Koningin Letizia staat bekend om haar klassieke en soms ietwat gewaagde looks die ze altijd feilloos weet te dragen. Zo ook maandagavond weer, waarin ze een prachtige nachtblauwe japon droeg, die er aan de voorkant elegant uitzag. Zodra de koningin zich omdraaide was echter te zien dat de rug van de jurk was uitgesneden. Riskant, maar Leti kan het hebben.

Party dress

De 50-jarige koningin bewijst eens te meer dat ze een lichaam heeft om u tegen te zeggen met haar ‘Vestido París’, oftewel Parijse jurk, van het Spaanse merk Miphai. De japon wordt omschreven als ‘a navy blue party dress made of crepe‘. Dat is nog eens bijzonder materiaal. En voor wie helemaal fan is, kan de jurk gewoon online gekocht worden voor een luttele 195 euro. Zo vanuit Spanje naar jouw deurmat.

Beeld: Pro Shots / Zuma Press

Dit is een nieuwe aankoop voor Leti, want ze is nog niet eerder gezien in deze japon. Door de jurk vielen haar accessoires bijna niet eens op, maar ook die zijn blikvangers. Zo heeft ze prachtige kristallen oorhangers in van het merk Sibela van 98 euro. Ook een first voor Letizia, want van dit merk heeft ze nog niet eerder sieraden gedragen. Wij zijn fan!

Beeld: BrunoPress

Accessoires

Verder droeg de Spaanse koningin metallic slingbacks van eveneens een Spaans merk, Magrit, een classy en elegante envelope clutch en haar iconische Karen Hallam ring. Al met al een zorgvuldig gestylde look, zoals we van Leti gewend zijn.

Bron: Express | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws