Recap: Letizia gaat voor week vol matchende outfits in Duitsland

Als Leti niet matcht met manlief, dan vindt ze wel een ander slachtoffer.

We blikten eerder deze week al terug op de eerste outfits die we van Queen Letizia te zien kregen bij het Spaanse bezoekje aan Duitsland. Wat we toen nog niet wisten, was dat Letizia die matchy-matchy outfits het hele bezoek lang zou volhouden. Tja, niets zo goed om de banden aan te halen als samen je outfits uitzoeken voor je de deur uitstapt, niet waar?

Spaans bezoek aan Duitsland

Nog voor Leti en Felipe afgelopen zondag het vliegtuig instapten, kregen we al de eerste matchende outfit te zien. In een heerlijk pak van Hugo Boss straalde de Spaanse koningin een flinke dosis power uit naast haar hubby in matchende krijtstreepjes.

Hierna verscheen Leti in een matchende blauwe jurk (van Carolina Herrera) naast de presidentsvrouw die zichzelf eveneens in het blauw had gestoken.

Roze

Een dag later maakt Letizia samen met first lady Elke Büdenbender haar opwachting bij een expositie over vrouwelijke Spaanse avant-garde-kunstenaars. De druilerige Duitse dag wordt door de beide dames flink opgevrolijkt in hun gezamenlijke roze outfits.

letizia duitsland
Beeld: Brunopress

De Spaanse royal verscheen hier in een tijdloze camel-kleurige trenchcoat, eveneens van Carolina Herrera, met een stel matchende beige Prada-pumps. De echte eyecatcher was echter de Moises Nieto-robe, die Leti al sinds vorig jaar verschillende malen uit de kast heeft getrokken. Enne: can you blame her? Beau Monde-roze staat de royal nu eenmaal prachtig.

Juriste Elke Büdenbender, die de queen vergezelde naar de tentoonstelling, matchte hier bovendien lekker bij in een lichtroze broekpak. Zakelijk, roze en toch een subtiele nod naar de onderlinge banden? Love it!

Buchmesse

Die avond trokken Letizia en Felipe samen met het presidentspaar naar Frankfurt voor de openebing van de Buchmesse – één van de grootste boekenbeurzen van Europa. Hier straalden de vier op de rode loper, en lijkt alleen Felipe niet de memo te hebben ontvangen over een blauw outfitje.

letizia duitsland
Beeld: Brunopress

Gelukkig heeft Leti wederom een vriendin in Elke Büdenbender. De dames verschijnen namelijk in matchende Hugo Boss-bloesjes op de rode loper. De royaltykenners van UFO No More weten te melden dat Leti de Iyabo-blouse van het Duitse modehuis draagt. De Duitse first lady ging voor de gelegenheid gekleed in een hardblauwe zijden bloes van Hugo Boss met hetzelfde ruche nek-detail als we bij Letizia zien. Zouden de dames vooraf kiekjes van hun outfits naar elkaar geappt hebben?

Nog meer Hugo Boss

Op de laatste dag in Duitsland zien we Letizia nog één keertje in Hugo Boss. Een leren jasje, met een mouwloze variant van de Iyabo-top en een matchende kokerrok van lamsleer.

In deze look gingen de royals nog eens langs bij de Frankfurter Buchmesse voor praatjes met de Spanjaarden aldaar, en maakte Leti later haar opwachting bij het Cervantes Instituut. Eén en al Spaanse cultuur snuiven in een Duits outfitje: beter wordt het niet.

Na vier dagen in Duitsland zat het Spaanse staatsbezoek er alweer op. Wij kunnen in elk geval niet wachten op het volgende staatsbezoek. Welke koninklijke bestie of bevriende first lady zal Leti dán meeslepen op fashion-avontuur?

Bron: UFO No More, Tagesspiegel Online | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws