Oeps! Queen Letizia draagt tijdens evenement precies dezelfde jurk als iemand anders

Twinning is winning, toch?

Soms zijn het parelkettingen en tweed mantelpakjes, soms zwierige zomerjurken en espadrilles, en soms een elegante jurk van, jawel, de Mango. Koningin Letizia schitterde gisteren in een zwart-witte jurk van het Spaanse modemerk, maar ze was niet de enige…

Zwart-witte jurk

Koningin Letizia was gisteren aanwezig bij de vergadering van de Koninklijke Raad voor Gehandicapten. Ze droeg een zwart-witte-midi jurk, die ze combineerde met een riem en zwarte pumps. Ook haar gespierde armen vielen meteen op. Die afgetrainde armen maakten haar outfit – zoals altijd – helemaal af. Maar hoewel alle aandacht op de echtgenote van Koning Felipe was gericht, viel menig aanwezige iets op.

Twinning is winning

Bij de uitreiking van de Reina Letizia 202 awards droeg winnares Immaculada Vivas Teson namelijk precies dezelfde jurk als koningin Letizia. Zelfs de zwarte hakken waren bijna hetzelfde. Gelukkig kon Letizia om het twinning moment lachen en grapte ze er samen met Immaculada over. Daarna omhelsden ze elkaar en werd er flink gegiecheld.

Letizia
Beeld: Brunopress

Mango jurk

Immaculada Vivas Teson tweette na afloop overigens ook nog over het toevallige moment. “Maravillosa coincidencia!”, schreef ze, wat ‘prachtig toeval’ betekent.

De zwart-witte kleurblok jurk is overigens niet van een hoogstaande designer, maar gewoon van het populaire modemerk Mango. Voor 75 dollar kun je er al net zo stylish uitzien als Queen Letizia!

Bron: People | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws