Koningin Letizia op pad met…prins Charles!

Charles gooit zijn charmes in de strijd voor de Spaanse queen. Een handkus, een luchtkus en meer ongemakkelijke momenten.

Nu ’t allemaal weer kan, reizen de royals van hot naar her. Vorige week dinsdag was de Spaanse koningin Letizia nog in Engeland voor de herdenkingsdienst van prins Philip, en een paar dagen later was ze opnieuw op Britse bodem te vinden voor een gezamenlijk bezoekje met prins Charles. Kijk mee met de aandoenlijke (of uiterst ongemakkelijke?) momenten!

Terug in Engeland

Na een flitsbezoek aan Londen vorige week is koningin Letizia van Spanje na een paar dagen Madrid opnieuw in Engeland te vinden. Iets waar we blij van worden, want Leti is 1) immer fashionable 2) hét royal voorbeeld van je beeldige grijze lokken omarmen en 3) alleen in het buitenland als ’totaalplaatje’ te zien, omdat Spanje zelf nog mondkapjesregels hanteert.

Beeld: BrunoPress

Voeg daar een koninklijk onderonsje aan toe en de dag van de gemiddelde royaltyfan kan al helemaal niet meer stuk. Zéker als de ontmoeting met een ietwat onhandig prins Charles is, die zijn charmes in de strijd probeert te gooien.

Letizia & Charles

Koningin Letizia kon onder andere rekenen op een handkus van de Prince of Wales.

Beeld: BrunoPress

En dan ook nog eens op een kus op de wang, waarbij Letizia de nodige afstand creëert. We’ve all been there, Your Majesty – het is toch een van de dingen die na corona niet voor iedereen terug had hoeven komen.

Beeld: BrunoPress

Leuk matchen doen de twee royals wel, dankzij de kleurrijke stropdas van prins Charles.

Beeld: BrunoPress

Prins Charles en koningin Letizia waren samen bij de opening van The Spanish Art Gallery in Bishop Auckland in het noorden van Engeland, een kunstgalerij die zich volledig richt op de kunst en cultuur van Spanje.

Let ook vooral op het nummerbord van Letizia’s bolide: daar kom je natuurlijk alleen als de Queen of Spain mee weg!

Beeld: BrunoPress

Of koningin Letizia weer meteen haar koffers pakt en terugkeert naar Spanje, of dat ze nog even blijft buurten bij haar Britse collega’s, is onduidelijk. In de koninklijke agenda is in ieder geval te lezen dat ze donderdag weer royal duties in Spanje heeft te vervullen.

Bron: Blauw Bloed | Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws