Handig: zo voorkom je ladders in je panty

Thank us later!

Voor de feestdagen trek je je mooiste jurk uit de kast en probeer je je weer in die vervelende panty te hijsen. De eerste trek je meteen kapot en in de tweede zit na twee minuten al een ladder. Maar, nu hebben wij een handig trucje voor je, zodat dit nóóit meer voorkomt. En nee, we hebben het niet over de zogeheten nagellak-truc.

Iedereen die wel eens een panty draagt weet hoe vervelend het kan zijn wanneer er een ladder in zit. Je bent de hele dag op je hoede om je panty zo veilig mogelijk te houden. Wanneer er toch een ladder in komt grijpt menig vrouw naar nagellak om ervoor te zorgen dat de ladder niet verder trekt. Echter is dit niet dé oplossing.

Wat je dan wel moet doen? Je panty invriezen! Het klinkt raar en kost aardig wat tijd, maar het werkt wel. Als je een nieuwe panty hebt gekocht, maak hem dan vochtig onder de kraan, stop de panty in een plastic tasje en leg deze in de vriezer. Laat de panty er een nachtje in liggen en hang hem daarna uit.

Diepvries

De koude temperatuur van de diepvries maakt de vezels van je panty's een stuk sterker waardoor er minder snel ladders in zullen komen. Handig!

Hiermee heb je één van de panty struggles misschien opgelost, maar hoe zorg je er nou voor dat je panty ook de hele dag goed blijft zitten? Je hoeft geen royalty-approved panty's aan te schaffen, maar wél een extra onderbroekje. Huh? Ja! Door een extra onderbroek óver je panty aan te trekken, zorg je ervoor dat deze niet afzakt. Deze truc werkt het best met een strakke onderbroek. Het ziet er misschien niet heel fancy uit, maar met een rok of jurk erover is er niemand die dat hoeft te zien. En jij hebt er wél de hele dag baat bij.

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws