Aha: door dit trucje blijft je panty de hele dag goed zitten

Zeg maar vaarwel tegen die afzakkende panty's.

Het najaar is begonnen, maar gelukkig hoeven we onze jurken en rokken nog niet vaarwel te kussen. Zoals Kate Middleton maar al te vaak laat zien, maakt een zwarte panty elke outfit classy én een stuk warmer. Toch zit er één nadeel aan: een panty zakt zo snel af. Gelukkig hebben wij daar een makkelijke hack voor.

Afzakkende panty

Je hoeft maar een paar stappen buiten te zetten in je mooiste jurk en panty, en je kousenbroekje zakt al af. Inmiddels zijn we redelijk getraind in het zo onopvallend mogelijk optrekken van de pantykous, maar ideaal is natuurlijk anders. Gelukkig is er een makkelijk trucje om ervoor te zorgen dat je panty niet meer afzakt.

Onderbroek

Je hoeft geen royalty-approved panty's aan te schaffen, maar wél een extra onderbroekje. Huh? Ja! Door een extra onderbroek óver je panty aan te trekken, zorg je ervoor dat deze niet afzakt. Deze truc werkt het best met een strakke onderbroek. Het ziet er misschien niet heel fancy uit, maar met een rok of jurk erover is er niemand die dat hoeft te zien. Easy does it!

Bron: Woman & Home | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws