Kate & William ontkrachten bizarre roddel: geen ruzie met Meghan over panty

Het klinkt als een slechte grap, maar een Brits roddelblad beweert dat Meghan en Kate ruzie hebben gehad om een panty.
reden ruzie meghan en kate

Er gaan vaker geruchten over de gespannen relatie tussen Kate en Meghan, maar in 2018 maakten de schoonzussen het volgens roddelbad Tatler wel heel bont. Er zou vlak voor de bruiloft van Harry en Meghan namelijk een fikse ruzie tussen de twee zijn ontstaan over de panty van de destijds drie jaar oude prinses Charlotte. William en Kate ontkennen dit gerucht nu in een verklaring.

De kleine prinses Charlotte was een van de bruidsmeisjes bij het huwelijk van Harry en Meghan en tijdens een laatste passessie van de jurkjes ging het goed mis tussen de hertoginnen. Dit wordt onthuld in een speciale editie van Tatler, die in het geheel gaat over hertogin Kate. 

Meningsverschil

Een vriendin van Kate vertelt: “Meghan wilde niet dat Charlotte een panty zou dragen onder haar jurkje. Kate was het er niet mee eens en wilde dat haar dochter wel een panty zou dragen, zoals het protocol het voorschrijft.” Wie die dag uiteindelijk de broek (of in dit geval de panty) aan had moge duidelijk zijn, want tijdens de ceremonie droeg Charlotte geen panty. Op de bruiloft van William en Kate hadden de bruidsmeisjes wel panty’s aan.

Geruchten ontkracht

In een verklaring ontkennen William en Kate nu dat de ruzie heeft plaatsgevonden. "Dit verhaal bevat een reeks onnauwkeurigheden en valse informatie die voor publicatie niet zijn voorgelegd aan Kensington Palace", luidt de mededeling. De Britse royaltyverslaggever Chris Ship geeft op zijn Twitterpagina aan dat het hoogst ongebruikelijk is dat de royals reageren op een roddelverhaal.

Bron: BSR Agency
window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f105789f33bf', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws