'Prins Harry gaat zich enorm verlaten & eenzaam voelen in Los Angeles'

'Niet Meghan, maar Harry was drijvende kracht achter Sussexit'

Het boek Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family zal meer duidelijkheid scheppen over de royal exit van de Sussex'jes.
Harry drijvende kracht achter Sussexit - bsr Agency

Het boek Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family zal meer duidelijkheid scheppen over de royal exit van de Sussex'jes.

"Het was de prins zijn beslissing om een stap terug te doen en het boek zal duidelijk maken waarom het moest gebeuren", zegt een bron. #juicy Want niet Meghan, maar Harry was juist de drijvende kracht achter het vertrek. Hij heeft naar verluidt een hekel aan de bedachte term 'Megxit'. "Het geeft de indruk dat de beslissing vanuit Meghan kwam."

Boek

Schrijvers en royalty-deskundigen Omid Scobie en Carolyn Durandaim onthullen in het werk verder nieuwe details over hun leven samen en "ontkrachten de vele geruchten waarmee het koppel wordt geplaagd". Bovendien kregen ze 'unieke toegang' tot het koppel en hun 'meest dierbare vrienden'. "Het is een eerlijk, up-close en ontwapenend portret van een zelfverzekerd, invloedrijk en vooruitstrevend stel dat niet bang is om te breken met traditie." Het boek zal vanaf 11 augustus te koop zijn of bestel via deze link een pre-order.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6b7b9b7021e', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws