Royal Fashion: 9 foto's van Harry & Meghan in dezelfde outfit

'Prins Harry gaat zich enorm verlaten & eenzaam voelen in Los Angeles'

Het nieuwe leven dat prins Harry met zijn vrouw Meghan en hun zoontje Archie in Los Angeles opbouwt, gaat hem uiteindelijk opbreken.
prins harry bsr agency

Volgens royalty-experts zal het niet lang meer duren of prins Harry zal zich enorm ongelukkig, eenzaam en verlaten voelen. Niet precies wat je zou verwachten wanneer iemand een stap terug doet om zodoende een gelukkiger en blijer bestaan te creëren.

"Het nieuwe leven dat prins Harry met zijn vrouw Meghan en hun zoontje Archie in Los Angeles opbouwt, gaat 'm uiteindelijk opbreken", vertelt auteur Tom Quinn in een nieuwe documentaire over de Sussex'jes.

'Hij is niet zo taai als zij'

In de documentaire Harry & Meghan: Two Troubled Years ging de auteur dieper in op het voormalig koninklijke koppel. “Ik denk dat Harry zich enorm eenzaam gaat voelen in de Verenigde Staten. Het omgaan met de pers wordt in Los Angeles voor hem alleen maar zwaarder, iets waartegen hij minder goed bestand is dan Meghan,” vertelt de auteur. "Hij wordt een verloren ziel als het nog lang duurt." Ook heeft de auteur een reden waarom hij denkt dat Amerika de prins niet veel goed zal doen: "Het zal veel erger voor Harry zijn dan voor Meghan. Hij is namelijk niet zo taai als zij." Volgens journaliste Daisy McAndrew zal het gemis van zijn militaire werk hem het meest gaan kwellen. "Toen hij wegging, was hij duidelijk niet klaar of bereid of in staat om die banden volledig te verbreken", aldus Daisy.

Ook Andrew Morton, die de omstreden biografie van prinses Diana schreef, vermoedt dat Harry en Meghan het flink te verduren krijgen met de pers in Los Angeles. “Mensen willen weten wat ze doen en waar ze heen gaan. Ze zullen zich waarschijnlijk omringen met mensen die ontbijten in LA en lunchen in New York, nadat ze daar met een privévliegtuig naartoe zijn gevlogen. Dat kun je niet onopgemerkt doen.”

Waar er wordt gevreesd voor de mentale gezondheid van de Britse prins, is er één persoon die helemaal opbloeit. Volgens een bron begint Meghan eindelijk zichzelf weer te worden. "De verhuizing naar Los Angeles heeft haar zichtbaar goed gedaan." #goodforher

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f0577817769b', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws