Prins William en prinses Kate kibbelen over dít herkenbare onderwerp

Deze kennen we maar al te goed!

William en Kate zijn natuurlijk een waar dream team. Maar met alle koninklijke verplichtingen, taken als papa en mama, én de reguliere klusjes in huis, zullen de twee heus ook af en toe wat kibbelen. Dat bleek deze week tijdens een radio-interview maar weer. En waar ruziet zo’n koninklijk koppel dan over? Dat blijkt bijzonder herkenbaar!

Powerkoppel

Een royal romance gaat vaak gepaard met een hoop drama. Scheidingen, affaires, en eindeloze geruchten – het lijkt soms niet op te houden. Gelukkig zijn er ook een aantal royal koppels, waarbij alles altijd over rozen gaat – met Wills en Kate als lichtend voorbeeld, toch?

Zoals in elke relatie geldt echter dat de Waleses onderling flink wat af kunnen kibbelen. Zo waren zij deze week te gast in het BBC Radio 1-programma Going Home with Vick and Jordan on Radio 1 en werd het stel daar gevraagd naar hun avond-routines. Want tja – als na een lange dag de Gianvito Rossi-pumps weer aan de kant worden getrapt en de kleine George, Charlotte en Louis van school gehaald zijn… hoe verdelen de prins en prinses dan de huishoudelijke taken?

Kibbelen

Daar kregen de luisteraars een kleine live demonstratie van! Zo wendde Kate zich meteen tot manlief met de vraag: “Kook jij, vanavond?” Hierop reageert Wills lekker ontwijkend: “Nee, ik denk dat het vanavond curry wordt, toch?”

Kate ziet de bui alweer hangen, en vraagt: “Dus je kijkt naar mij?” Hierop slaat de kroonprins terug met een snelle: “Het hangt ervan af hoe laat we terug zijn.” Uiteindelijk geeft Kate zich gewonnen, en beaamt ze: “Ja, het wordt waarschijnlijk curry of zalm teriyaki… zoiets.” Ach gut. Wij gaan er voor het gemak dan maar vanuit dat Wills de afwas en het stofzuigen die avond op zich heeft genomen. Een beetje eerlijk delen heurt erbij, toch?

Curry

Het is bovendien niet de eerste keer dat de royals hun voorliefde voor curry openbaar maken. Zo namen ze bij een bezoekje aan Birmingham eerder dit jaar zelf een kijkje in de keuken bij een curryhuis, en onthulden ze dat ze in het diepste geheim curry-restaurants door het hele land op de proef nemen.

william kate
Beeld: NL Beeld

Kate liet destijds weten dat curry’s voor haar een flinke dosis nostalgie met zich meebrengen, en dat zij niet vies is van een beetje pit in haar eten. William doet het echter wat milder aan. “Ik ben een masala-man”, aldus de kroonprins.

In het BBC Radio 1-interview beaamde de prins van Wales nogmaals dat pittige curry’s niet aan hem besteed zijn. “Ik kan niet teveel pit hebben. Ik begin dan te zweten – het is vrij onaantrekkelijk”, legt de prins uit. Maar goed, aangezien Kate wel van een pepertje extra houdt… hoe lossen ze dit op? Kate deelt: “Ik moet de curry koken, en dan de kruiden toevoegen – extra kruiden aan het einde.” Ha! Wat zijn ze lekker gewoon gebleven, non?

Bron: Hello! Magazine, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws