Zien: koninklijke peuters August en Lilibet lijken als 2 druppels water op elkaar

Zoek de verschillen!

Onlangs deelde prinses Eugenie een zeldzaam familiekiekje via sociale media platform Instagram, waarop onder andere haar oudste zoon August te bewonderen viel. Als wij een foto van zijn kleine nichtje Lilibet naast die van hem houden, valt ons één ding op: de twee koninklijke peuters lijken als twee druppels water op elkaar!

Zeldzame foto

Prinses Eugenie en haar man Jack Brooksbank vierden afgelopen donderdag hun vijfjarig huwelijksjubileum. Op  Instagram wijdde de prinses daarom een lief bericht aan haar geliefde én haar gezin. Aan het einde van een bijzondere video die hun bruiloft samenvatte, verscheen een prachtige, nieuwe foto waarop het gezin van vier voor de allereerste keer samen te zien is.

Op de foto zien we het gelukkige gezin van vier op het strand ergens in Portugal. Jongste zoon, Ernest, is in een roze badlaken gewikkeld en wordt vastgehouden door zijn moeder Eugenie. Hij draagt een schattige bucket hat om zijn tere babyhuidje tegen de Portugese zon te beschermen. Maar de ster van de foto was de prinses’ oudste zoontje August van twee jaar oud, die voor papa Jack staat. Enne, ligt het aan ons of lijken Lilibet en August sprekend op elkaar?

Beeld: Instagram / princesseugenie

Foto’s van Harry en Meghan’s dochter Lilibet vind je hier. De jongeman heeft roodbruin haar en een lieve, ongeugende glimlach, net als zijn koninklijke nicht, prinses Lilibet. De gelijkenissen zijn duidelijk te zien, vinden jullie niet?

Sussexes gespot

We spotten de Sussex-kids niet vaak, maar als Haz en Megs wél besluiten om hun kroost mee op pad te nemen, lukt het het gezin al helemaal niet meer om uit de spotlights te blijven. Onlangs zagen we prinses Lilibet op de arm van haar vader tijdens een parade ter ere van Independence Day. Het meisje was te zien in een té schattige outfit, lees: jurkje met bloemetjesprint, witte kousjes tot aan de knie, ballerina’s en twee staartjes in ’t haar. Haar vader daarentegen ging voor een ietwat onopvallendere look, inclusief zonnebril en pet om in de luwte te blijven – iets dat vanzelfsprekend niet is gelukt.

Familievakantie

Ouders Eugenie en prins Harry hebben een hechte relatie en ze ontmoetten elkaar in Portugal na de Invictus Games van vorige maand. De zeldzame gezinsfoto zou dus genomen kunnen zijn door Harry, die samen met vrouwlief Meghan Markle bij zijn jongere nichtje en haar gezin langs wipte. Harry en Meghan vertoefden drie dagen in het exclusieve kustplaatsje Melides, gezellig bij Eugenie en Jack thuis. Jack leidt het verkoopteam en de marketingafdeling bij CostaTerra Golf and Ocean Club, en naar verluidt woont het gezin daar op het terrein. Heerlijk!

Bron: Hello! Magazine, Instagram / princesseugenie | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws